Az Impala Bútorkereskedő Kft. – A Székkirály általában a funkcionalitást és a kényelmet tekinti a legfőbb szempontnak termékeik beszerzésekor, de a dizájn is fontos számukra, azt sem szokták elhanyagolni.

 

Az idei Design+ kiállításon egy közel 60 m² területű standon fogják bemutatni legújabb és idegen nyelven csak design-osként emlegetett termékeiket. Ráadásul ebben az évben az Impala standon minden termék meg is vásárolható, így aki ellátogat a kiállításra az a szemlélődés mellett a termék azonnali elvitelének lehetőségével is élhet.

 

Új formában mutatkozik be a tömör tölgyfa asztal ezért, aki lemaradt a Construma kiállításról a Design+ kiállításon megnézheti és kipróbálhatja Bristol asztalt. Bemutatkozik a minden porcikájában színes, türkizkékben pompázó Tokio asztal és a hozzá több száz színben választható Stockholm szék. Természetesen nem maradhatnak távol a koktél fotelek, a kerti bútorok, a bárszékek és az érdekes formájú, különleges megoldású, praktikus étkezőszékek, amelyek egyaránt megfelelnek otthoni és vendéglátóipari használatra is.

 

Újdonságot jelent, hogy a kiállítói terület nagysága idén megengedi a Székkirály számára, hogy a látogatók kipróbálhassák a minden részében ergonóm és állítható, ám a megszokottnál jóval olcsóbb irodai forgószékeket, mint az Irish Gold, a Mirache és a Dual Star. Ezeke a termékek mind az irodai, mind az otthoni munkakörülményeiket kényelmesebbé teszik, ráadásul a kiállítás ideje alatt bevezető áron kaphatók.

 

Az áruház standja sem mindennapi, mert különleges megoldásokkal idézi a tavaszt, a természetességet és mindig van benne valami meghökkentő elem is. De a szavak helyett azt mondjuk, hogy inkább érdemes megnézni a standot!

 

Dizájn a színek és természetes alapanyagok jegyében