Karácsony közeledtével lélekben és agyban is készülni kell az ünnepekre! Egyesek már időben megveszik az ajándékokat, előkeresik és ellenőrzik a karácsonyi díszeket és végig gondolják a családi vacsora menüjét.

 

De mi történik, ha kiderül, hogy kicsi az asztal, kevés a szék, mert az elmúlt évhez képest gyarapodott a család? A fejvesztett rohangálás helyett ilyenkor komoly segítségre van szükség, hiszen senki sem örül, ha egy kényelmetlen, kinyitható széken kell elkölteni a vacsorát. A szeretet ünnepi hangulata az Impala Bútorkereskedő Kft.-hez is beköszöntött, így az étkezőbútor-kínálat nemcsak megduplázódott, hanem egy részük akcióssá is vált.

Úgy tűnik tehát, hogy csak a fantázia és a pénztárca szabhat határt az elképzelések megvalósításának és a közel kétezer négyzetméteren az alacsony árfekvésű és a high technológiát képviselő garnitúrák is jelen vannak.
Ráadásként jár egy pluszpont is a cégnek, mert, ha erre van igényünk, akár egyesével is összeállíthatjuk a számunkra tetsző étkezőbútort, külön kiválasztva az asztalt és a széket is.

Találtunk néhány érdekes és különleges összeállítást:

Ilka és Paul

Az Ilka favázas, lemosható textilbőrrel kárpitozott székek a Paul asztallal együtt több méretben is kaphatók. Ez az összeállítás a klasszikus és a modern háztartásokban is megállja a helyét és igazán hasznos lehet a gyermekhadsereggel rendelkező családok számára is, hiszen a lemosható textilbőr miatt nem kell aggódni, ha foltot hagy egy-egy elejtett falat.

Karácsonyra étkezőgarnitúrát?

 

Paul és Ila

A letisztult vonalú Paul asztalhoz remek választás az Ila favázas szék is, melynek különlegesen kialakított háttámlája a kényelmes családi összejövetel záloga. A szék többféle textillel választható és kárpitozható, így mindenki számára adott a lehetőség, hogy lakása dizájnjába tökéletesen passzoló étkezőbútorral dobja fel az ünnepeket.

 

Karácsonyra étkezőgarnitúrát?

 

Itala és Peter

A szintén favázas Itala szék és masszív Peter asztal tökéletes választás a nagy karácsonyi összejövetelekhez, mert bár az asztal fix, több méretben is kapható és pad is rendelhető hozzá, így csak a lakás mérete szab határt a lehetőségeknek.

 

Karácsonyra étkezőgarnitúrát?

 

Itala és Cosmo

Az Itala székhez kiválóan illik a Cosmo pad, mely nagy létszámú családok igazán praktikus ülőbútora, mind amellett, hogy elegáns sarokgarnitúra is, amit lehet textilbőrrel, bőrrel, lemosható szövettel és általában bármilyen szövettel kárpitozni.

 

Karácsonyra étkezőgarnitúrát?

 

Dublin

A Dublin formáció már a vendéglátósok, a rendezvényszervezők és az irodák érdeklődésére is számot tart. Érdekessége a 400 x 120 cm-es tömörfa asztal, melynek legszebb dísze az igazi fa élménye és a természetességet varázsoló faerezet. Az asztalhoz 12 db szék társul, így mindenki elfér az asztalnál, még akkor is, ha csak értekezlet van.

Karácsonyra étkezőgarnitúrát?

 

 

Lunch

A Lunch garnitúra 180 x 190 cm asztala ismét a tömörfa asztalok egyik gyöngyszeme, még akkor is, ha a hozzá párosított széket csak adott stílusú otthonok és egyéniségek vállalják be.

Karácsony étkezőgarnitúra?

 

Manchester és Samba

A Manchester tömörfa asztal és a vásárlók által kedvelt fehér Samba szék magasfényű háttámlája egyszerre tartalmazza a maradandó értékeket és a trendiséget is.

Karácsony étkezőgarnitúra?

 

A felsorolt párosítások azonban csak javaslatok és a kínálat alig 1%-át teszik ki. Az Impala Bútorkereskedő Kft. ismertebb nevén a Székkirály áruházában (1135 Budapest, Reitter Ferenc utca 8/B.), ugyanis több ezer termék van, amit mindenki ízlésének megfelelően alakíthat és párosíthat.