a SAW „Queen of Love” fotelje

 

Ha valaki egy kis bohémságot szeretne csempészni a kertjébe, hát ezzel a bútorral megteheti. A „Queen of Love” fotel alapötletét a pozitiv gondolkodás és a játékos vidámság szülte.

Kert és terasz - Olasz neo-barokk kerti bútor  a SAW "Queen of Love" foteljeBarokk fotel a kertben? Kicsit furán, de mindenképp bohókásan hangzik – nem de?

Nos, a „QUEEN OF LOVE” a vidámság és meghökkentés bútora. Olyan bútort szerettek volna alkotni tervezői (Graziano Moro és Renato Pigatti), ami a múltba tekint, de a jövőbe mutat – és nagyon színes. Ez sikerült is, hiszen egy barokk stílusban megalkotott, rendkívül élénk színekben pompázó, újrahasznosítható polietilénből készült karosszék született, ami eddig hiányzott a kerti bútorok választékából. Aki egy kis bohémséget szeretne csempészni a kertjébe, az megteheti a „Queen of Love” fotellel.

A „Queen of Love” kerti szék gyártója, az olasz SAW Italy cég különleges bútoraival már rég óta figyelmet kér magának, ám ez a fricska most mindenképp rájuk irányítja az enteriőr tervezők figyelmét. A bútor a szerelem szimbóluma, sőt a „szerelem királynője” – és mint ilyen, különleges, egyedi és midenképp egy a kerti bútorok piacán tátongó rést betöltő darab.

Vigyázat csak bátraknak és erős idegzetűeknek! Akik azonban be merik vállalni biztos, hogy a figyelem középpontjába kerülnek a szomszédságban…

 

Paraméretek

méret: 102 x 95 x 109 cm (ülésmagasság: 40 cm)Kert és terasz - Olasz neo-barokk kerti bútor  a SAW "Queen of Love" fotelje

anyag:
reciklálható polietilén,
UV-állóvá téve akültéri használatra

kapható színek:
fekete, kék, pink, vörös, mandarin, zöld, sárga, fehér

beszerezhető:
www.saw-italy.com

 

 

« A 7 »