Kényelem ihlette

LÁMPAÚJDONSÁGOK

 

 

Kültérre-beltérre egyaránt:

 

A Nowodvorski Cumulus hangulatlámpák most már függeszték típusban is kaphatók. Több méretváltozat létezik. A maximális hangulat érdekében távirányítóval működtethető, színváltós, okos fényforrással javasoljuk használni.

Elter - Cumulus

 

 

Ha illene egy világító virágkaspó a térbe …
Várva-várt újdonság a Nowodvorski Flowerpot. Több méretben és formában rendelhető. Nyugodt szívvel használható fedetlen kültéri területen is, mert IP65 védelemmel rendelkezik, azaz vízsugár ellen védett. Szintén színváltós, okos fényforrással használva érhető el a legjobb hatás.

Elter - Flowerpot

 

 

 

Natúr színvilág, természetes anyagok, praktikusság jellemzik ezeket az új beltéri lámpákat:

 

A Nowodvorski Flam állólámpa letisztult, szögletes formájával tökéletesen illik minimalista, modern vagy akár keleti stílusú környezetbe. Hangulatvilágításként kiváló megoldás.

Elter - Flam

 

A Nowodvorski Oslo lámpacsalád változatainál a húzókapcsolós megoldás szolgálja a kényelmet, a fali lámpa típusok burája billenthető, ezáltal a fény szórása szabályozható.

Elter - Oslo

 

Elter - Oslo

 

 

Szó szerint hatalmas újdonság a Nowodvorski Moss állólámpa. 160 cm-es magassága, terjedelmes burája és 3 izzós teljesítménye által a fényt nagy ívben szórja, így alkalmas arra, hogy olvassunk mellette.

Elter - Moss

 

 

A termékek megtekinthetőek/rendelhetőek:

Elter Világítás Kft.
1095 Budapest, Lechner Ödön fasor 2.
Telefon: +36 30 304 1731
E-mail: info@elter.hu
Web: www.elter.hu