A belsőépítészek és bútorgyártók figyelmébe!

 

Esztétikus és különleges effekteket valósíthatnak meg a bútorgyártók a PERFETTI TEX lemezbe intarziázható mozaikjaival. A speciális méretű lyukasztásba hézagmentesen illeszkedő, méretpontos opálüveg mozaikok széles variációban teszik lehetővé a tervezők és kivitelezők számára, hogy újszerű megoldásokkal díszítsék a belső tereket. A két természetes anyag, a fa és üveg találkozása mindig az iparművészet egyik sarokköve volt.

PERFETTI fejlesztések: mozaikos TEX lemezekEzt a lehetőséget kizárólag egyedileg kínáljuk! Partnerek vagyunk egyedi tervek kivitelezésében, bútoripari fejlesztésekben és alkatrészgyártásban, logisztikában. A díjak a feladattól függenek, de piackomformak, hiszen ebből élünk, és célunk ezt a kivitelt kiterjeszteni minél több területre.

 

A mozaikok 1 x 1, illetve 2 x 2 cm-es négyzetes méretekben, fekete, fehér, királykék, lazúrzöld és terrakotta színekben kaphatók, valamennyi szín kellemesen illeszkedik a legtöbb használatos fafelülethez. Ára a feladathoz igazodik, szintén piackomform.

 

A fejlesztés során – gondolatilag – a következő sorrendet kövessük: először is legyen egy stabil alap, amire felragasztjuk a speciálisan perforált PERFETTI lemezt (forgácslap, MDF lemez). A körbemunkálást követően (élkiképzés, csiszolás, stb.) felületkezeljük a munkadarabot (vizes pácok kerülendők, mert a perforációk szűkülnek). Legvégül a kész felületbe – esetleg egy csepp szilikonnal rögzítve – ujjbeggyel lazán benyomjuk az üvegmozaikot, mely síkba áll és jól illeszkedik. Bútorápolóval megadjuk a végső réteget, mely az összes mikrohézagot tömíti. Figyelem! A fejlesztéseket és a prototípusok készítését támogatjuk!!!

 

A perforációs kiosztást egyedileg, a cél függvényében kell kitalálni. Csak kreatívan!

 

Kérdésekkel hívható:

Gajzágó György 30/9-44-66-33.
gajzago@multinetwork.hu
Fax: 307-3808
Kiss József 307-3808
kissjo@perfetti.hu
Kakas Szilvia 307-3808
kakasszilvia@perfetti.hu

Ötleteket, javaslatokat szívesen fogadunk.