Idén, 2010. március 19. és április 4. között immár kilencedik alkalommal rendezték meg a Budapest melletti Ürömön a Spatrend Expo kiállítást, a kültéri masszázsmedencék, szaunák és kerti bútorok seregszemléjét.

 

 

Se szeri, se száma a különböző korszerű szabadtéri kényeztetőberendezéseknek, amelyek fantasztikus élményeket kínálnak használóiknak a Spatrend Expo keretein belül! Bemutatkoztak a legismertebb gyártók: a világ tán legnépszerűbb masszázsmedence-gyártója, a Watkins ezúttal mutatta be legújabb Hot Spring modelljeit. De képviseltette magát a Watkins Manufacturing összes jelentős márkája: a Hot Spring, a Hot Spot Spas, a Solana Spas, a Limelight Spas, a Caldera Spas, valamint a DM Industries képviseletében a Vita Spa, a Platinum Spas, a Diamante Spas és nem utolsósorban a Cal Spas.

 

Mellettük ott sorakoznak a spa-élményhez szorosan hozzátartozó HealthWave és Diamond szaunák, valamint a kerti környezetet komfortossá tevő, valamint időjárásálló bútorok és kellékek. Bemutatásra került ezenkívül a masszázsmedencék hatékony tisztítóadalék-családja, az AquaFinesse, és találhattunk tetőemelőket, lépcsőket és kapaszkodókat, vízi porszívót és alkatrészeket is itt. Az idén a kiállítók számát tekintve is kibővült, világtrendet bemutató kiállítás nagyon nagy sikernek örvendett.

 

Spatrend Expo 2010

 

 

Spatrend Kft.

2096 Üröm, Kőbányai út 16.
Tel.: +36 26 550 177 Fax: +36 26 550 178
E-mail: magazin@spatrend.hu

Az eredeti Írás megjelent:

SPATREND magazin 2010 április