A Titanic sorsdöntő útjának megemlékezésére a Vi-Spring korhű luxuságyat készít.

 

A Titanic ágyai

 

A brit Vi-Spring, azon kézműves luxuságyak készítője, amelynek ágyai a Titanic fedélzetének első osztályú lakosztályait tüntették ki, az óceánjáró végzetes első útjának 100. évfordulójára, a kort hűen tükröző ágyának másolatát készítette el, amely a Titanic Heritage nevet viseli. Az ágy hamarosan magyaroszágon is bemutatásra kerül, amelyet kipróbálhatnak az érdeklődők.

A Vi-Spring forradalmian új, kézzel készített táskarugós matracai, amelyek 1901-ben törtek utat a világban, a Titanic fedélzetét díszítették amikor sorsdöntő utjára indult Southamptonból New Yorkba. A korai tervek szerint az ágyak teljesen kézimunkával készültek, természetes anyagok keverékét, tiszta angol gyapjút és lószőrt tartalmaztak. Keveset változott azóta az ágyak elkészítési módja, a Vi-Spring ma is a ugyazat a kézműves szaktudást és a legfinomabb természetes anyagokat használja ágyaihoz.

A világ első luxus óceánjárójának egyik kiemelkedő sajátossága az volt, hogy az első osztályon utazó dúsgazdag vendégeinek tökéletes éjszakai pihenést biztosítson a Vi-Spring fényűző ágyaival.
A kényelemmel és luxussal nem szakítva több mint 100 éven keresztül, a Vi-Spring ma is folytatja személyre szabott ágyainak készítését luxusjachtoknak, szállodáknak és az otthonok hálószobáiba mindenhol a világban.

 

A Titanic ágyai

 

A Titanic ágyai

 

A matrac

 

A híres hajó ágya

 

egy híres ágy

 

 

További információ:
www.vispring.eu