NewTechWood UltraShield WPC teraszburkolat – a védőréteggel ellátott fa 

 

„Szakértő szemmel” rovatunkban bemutatjuk az Exotic Wood Kft. által forgalmazott minőségi teraszburkolatokat.

 

 

Az UltraShield WPC teraszburkolat egy védőréteggel ellátott fa-műanyag 

Exotic Wood - Ultrashieldkompozit, ami azt jelenti, hogy belső magját mind a négy oldalról befedi egy korszerű, kiváló minőségű bevonat. A védőréteget és a magot nagyon magas hőmérsékleten préseljük össze, így ezek összeolvadnak, ezért nem használunk ragasztókat és a környezetet károsító vegyi anyagokat!

 

A mag gondosan válogatott újrahasznosított anyagból és nagy sűrűségű újrahasznosított kemény- és puhafa rostokból készül, melyek nagyobb szilárdságot és tartósságot tesznek lehetővé és a legjobb vonása, hogy 100%-ban újrahasznosítható!

 

A teraszburkolatok tömör és üreges kivitelben készülnek. Mindegyik kivitel 360 fokban fedett/védett, beleértve a hornyokat is.

 

A védőréteg anyaga kiváló műszaki polimer, ezáltal olyan készítmény jön létre, amely magas szintű védelmet biztosít:

 

– Foltok ellen: bor, kávé, szójaszósz, növényi olaj stb. nem hagy foltot a lapon. A szennyeződés könnyen letörölhető a felületről, mert a védőréteg megakadályozza a folyadék beszívódását. Így a teraszburkolat nagyon könnyen tisztítható és alacsony a karbantartási igénye.

 

– Penész, rothadás, hasadás vagy repedés ellen: A védőréteg áthatolatlan felületet képez, így a teraszburkolat felületén nem telepednek meg a gombák és nem repedezik be. Emiatt az UltraShield 25 év élettartamot biztosít a fafelületeknek, míg a hagyományos, védőréteg nélküli kompozit ezzel szemben 5 év.

 

– Fakulás ellen: A védőréteg egyedülálló összetétele garantálja, hogy a hagyományos kompozit burkolatokhoz képest sokáig megtartja a színét. 3000 órányi UV fénycsöves, gyorsított időjárású tesztkamrában végzett kísérlet Delta E <4,0 eredményt mutatott, ami emberi szemmel nem látható színváltozás.

 

– Festés és mázolás: A különböző színek a védőréteg összetételének részét képezik, így soha nem lesz szükség újabb festésre, mázolásra vagy porfestésre!

 

Exotic Wood - Ultrashield 01

 

WPC tájékoztató:

 

A WPC (fa-, műanyag kompozit) teraszburkolat tulajdonságai:

 

• Környezetbarát, 100%-ban újrahasznosított anyag
• Egyszerűen rögzíthető
• Felületkezelést nem igényel
• Tartós, könnyen tisztítható
• Vízálló ( -40 és +60 Celsius között használható)
• 5 év garancia

 Exotic Wood - WPC

 

Wood Plastic Compozit teraszburkolat röviden WPC, 60% bambusz/fűrészpor és 40% polyetilén, (újrahasznosított műanyag) ötvözete, melyeket magas nyomáson és hőmérsékleten alakítanak teraszburkolat profillá. A fa magasabb aránya miatt lesz fa hatása a burkolatnak. Összetevőinek köszönhetően a jó UV védelem és időjárás ellenállóság mellett kiválóan megmunkálható. Ellenáll a nedvességnek, nincs repedés, rovarrágás így kültérre széles körben használható. A WPC burkolat biztonságos, környezettudatos megoldás, melynek gyártása során sem színező sem ragasztó anyagra nincs szükség a speciális gyártástechnológiának köszönhetően. Fő alapanyagai a bambusz/fa fűrészpor, – a bútorgyártás melléktermékei,- a másik összetevője pedig újrahasznosított műanyag.

 

A WPC burkolat biztonságos, környezetbarát megoldás, melynek gyártása során nem keletkezik környezetszennyező anyag, természetbarát termék.

 

Rendszer tartalmazza: 6,5 m Deck, 3 m párnafa, 16 db klip+csavar.
A terméket az Exotic Wood Kft. forgalmazza. 

 

[tabs slidertype=”images” auto=”yes” autospeed=”4000″]
[imagetab width=”800″ height=”500″]https://lakberendezok.hu/wp-content/uploads/2015/10/Exotic-Wood-Ultrashield-04.jpg[/imagetab]
[imagetab width=”800″ height=”500″]https://lakberendezok.hu/wp-content/uploads/2015/10/Exotic-Wood-Ultrashield-05.jpg[/imagetab]
[imagetab width=”800″ height=”500″]https://lakberendezok.hu/wp-content/uploads/2015/10/Exotic-Wood-Ultrashield-06.jpg[/imagetab]
[imagetab width=”800″ height=”500″]https://lakberendezok.hu/wp-content/uploads/2015/10/Exotic-Wood-Ultrashield-07.jpg[/imagetab]
[imagetab width=”800″ height=”500″]https://lakberendezok.hu/wp-content/uploads/2015/10/Exotic-Wood-Ultrashield-08.jpg[/imagetab]
[imagetab width=”800″ height=”500″]https://lakberendezok.hu/wp-content/uploads/2015/10/Exotic-Wood-Ultrashield-09.jpg[/imagetab]
[/tabs]