Az Acrokerámia Centrum Kft. termékbemutatót tartott, mely termékbemutatón az Acrokerámia partnercégei közül a Sant Agostino-t (burkolólapok) és a Flaminát, illetve Art Ceram szanitereket mutatkoztak be a lakberendezőknek.

Szaniter és csempe újdonságok

A Sant’ Agostino gyár magyarországi képviselőjeként az Acrokerámia cégtulajdonosa Takács Gábor és az olasz gyári képviselő tartott termékbemutatót Budapesten, a LOSZ székházában.

Amit a Sant’ Agostino cégről tudni érdemes:

 

A TERMÉK:
Az olasz SANT’ AGOSTINO gyár anyagában színezett gres (kőporcelán) és mázas kerámia (fehéragyag) burkolólapokat gyárt. Igazi designer kollekció! Harmónikus, finom színek és elegáns formátumok! Igényes vevők körében ajánlják.

Elegáns csempe! A már-már klasszikus megjelenést átszövik, frisseséget hoznak a különböző elemek, amelyek harmonikusan illeszkednek az összképbe. Formailag sokrétű, széles felhasználási lehetőséget rejt.

Barátságos atmoszférát sugároz. Tükröződnek a trendek, de nem az aktuális trendek egyszerű leképezése. Friss hangulat! Természetes anyagok – kövek – föld – fa – élő vegetáció – növények megjelenítése.

 

A GYÁR:
A Sant Agostino a mintegy 350 olasz gyártó közül a top-lista első húsz helyezettje között van. A gyár rendelkezik minden olyan technikával, ami 2008-ban csúcstechnológiának számít.

 

KATALÓGUS
letölthető:  elérése után – nyelvválasztás például English = Products (prodotti) majd alul COLLECTION Select = a széria választása után jobb felső címkében = Download the catalogue.

 

« A 4 »