A 2010-es Gyerekvilág kiállításon partnerünk volt a Hypnos cég. Ágyaik világszerte ismertek, és a kényelem szinonímái. Nem kisebb hírességek alszanak benne, mint az angol királynő…

 
A görög mitológiából már jól ismert alvás isteneként tisztelt Hypnos a világ leghíresebb ágykészítői közé tartozik. Az ötödik generációs brit családi vállalkozás luxus ágyait tradicionális, időtálló módszerekkel készíti több mint 100 éven keresztül. Minden alapanyag a gyapjútól kezdődően a selymen és lószőrön keresztül a kasmírig bezárólag, természetes eredetű.

 

Bemutatjuk: Hypnos, II. Erzsébet királynő ágyai

 

A márkát a kézimunkával készített mély táskarugós ágyak elismert mestereként tartják számon a világban. A kézműves mesterségbeli tudást a folyamatos innovációval és a legjobb minőségű természetes anyagokkal kombinálva, a Hypnos-t a legkényelmesebb ágyak készítőjének ismerik el.

 

Bemutatjuk: Hypnos, II. Erzsébet királynő ágyai  - szerkezet

 

A Hypnos a minőséget és a kényelmet helyezi mindenek felé, ahol minden egyes ágy egyedileg, kézműves mester által készül 10 éves garanciát vállalva az ágyakra.

 

Bemutatjuk: Hypnos, II. Erzsébet királynő ágyai  - típus

 

A királyi bizonyítvány Őfelsége II. Erzsébet királynő-től megerősíti a Hypnos hírnevét a világban a kiváló szolgálat és a legjobb angol minőség tekintetében. A Hypnos praktikus és stílusos megoldásai garantálják a minőségi pihenés luxus érzetét egy életen át.

 

Bemutatjuk: Hypnos, II. Erzsébet királynő ágyai  - tartó

 

Elérhetőségek:
MAXCity Lakberendezési központ
2045 Törökbálint, Tópark u 1/a, I. emelet 110/b. Üzlet
Web: www.luxurybeds.hu
Tel: (+36) 23 418 242

 

Bemutatjuk: Hypnos, II. Erzsébet királynő ágyai
« A 5 »