Alig van vége a foci vébének, máris itt a folytatás. Na, nem kell megijedni, nem a TV-ben, de a fürdőszobában. Pontosabban a gyermekek fürdőszobáiban.

 
Ezek a különleges formájú mosdók, kifejezetten azoknak a srácoknak (illetve szüleiknek) készültek, akik annyira szeretik a focit, hogy még otthon sem tudnak meglenni nélküle. Amennyire praktikusak, annyira szépek és különlegesek ezek a futball labdát utánzó mosdókagylók.

 

Gyermekszoba - Lakberendezés Meridiana mosdókkal

 

A kétféle változatban (de persze többféle színben) gyártott mosdók célja az, hogy vidám, játékos és sportos elemmel gazdagítsa a lakberendezők eszköztárát. A képeken is látható bútorzatra szerelve egyszerre szép és praktikus. Kétgyerekes családok számára legalább annyira ideális, mint óvodák, iskolák, vagy akár ifi sportklubok részére.

 

Gyermekszoba - Lakberendezés Meridiana mosdókkal

 

A kiegészítők is fontosak. A mosdókhoz felszerelt vízcsapok magas fényűre krómozottak, a szinte láthatatlan vékonyságú, elegánsan ívelt mesteri darabok. Csupa praktikus és könnyen tisztán tartható darab – és valljuk be: a focit imádó csemeték esetében erre gyakran szükség is van.

Gyártó: Meridiana

 

forrás: www.homehousedesign.com