Egy gardróbszekrény beépített TV-vel nemcsak praktikus, de igen stílusos megoldás is lehet a modern-stílusban lakberendezett hálószobákban.

 

Helyet takarítunk meg vele, hiszen a mai lapos tévék már elég vékonyak ahhoz, hogy a mögöttük megbúvó hely is maximálisan kihasználható legyen. Itt, ebben az esetben is ez történik, a TV mögötti szekrénybe – természetesen – még rakodni is lehet.

 

Szupermodern gardróbszekrény, beépített TV-vel

 

A szekrény a hagyományos gardróbok mélységével megegyező, ám a képernyő 32 collos átmérőjű, lapos képernyős, HD tévé, ami minden igényt kielégít. A DAMA TV-s elem elegáns kombinációt alkot a Presotto Italia szekrénnyel.

 

Szupermodern gardróbszekrény, beépített TV-vel

 

És a nagy előny

a TV-kábelei diszkréten bújnak meg az ajtó belsejében, ahol olyan kiképzést alakított ki a gyártó, ami garantálja a megtörés-mentes futásukat. Ezzel elkerülhető a szekrényben tárolt dolgok és a kábelek összegubancolódása, keveredése. A gardrób természetesen rendeltetésszerűen használható a ruhák tárolására, mégpedig oly módon, hogy semmi kiálló szöglet nem zavarja a modern, szinte minimalista design-t.

 

Szupermodern gardróbszekrény, beépített TV-vel

 

Gardróbszekrény beépített TV-vel – egy igazán elegáns és mai megoldás a városlakók részére. (Ami persze, nem csak hálószobában használható.) Bővebb infó a Presotto Italia honlapján olvasható.

 

Forrás: 

www.digsdigs.com