Az IKEA bútorait mindenki ismeri. Azt azonban jóval kevesebben tudják, hogy egy tömegtermék is lehet egyéni és egyedi. Mindehhez persze szükség van egy aprónak tűnő ötletre…

 

Dekor - Egy IKEA bútor is lehet egyéni Nevesül, a bútor matricára. Azt azonban már szinte senki sem tudja, hogy honnan szerezhetne ilyent?
Nos, segítek: létezik egy cég, aki pont ezzel foglalkozik (merthogy, mindenre létezik egy cég). A nevük – találóan – MYKEA és a honlapjuk (nem fogják kitalálni): www.thisismykea.com.

 

 

 

Dekor - Egy IKEA bútor is lehet egyéni

 

Aki szeretné korosodó, vagy akár vadiúj IKEA szekrényét és komódját egyénivé tenni, annak érdemes a honlapon böngésznie. Közel 100 mintából lehet választani (ezekből párat alul, a képgalériában láthatnak), és több féle IKEA bútor méretére, alakjára szabva megrendelni.

Dekor - Egy IKEA bútor is lehet egyéni

 

A végeredményt nem kell ecsetelnem, nézze meg mindenki magának. Egy tény, első ránézésre még a legtapasztaltabb lakberendező sem vágná rá, hogy ezek bizony ikeás bútorok. Az így megfiatalított gardróbszekrények, ágyak, fiókos elemek, vagy éppen asztalok és szekrények méltó díszei lehetnek, egy fiatalos, modern lakásnak.

 

Dekor - Egy IKEA bútor is lehet egyéni

 

És, ami a legszebb az egészben, hogy bárki számára elérhetők. A honlap ugyanis nemzetközi, és a Mykea cég is bárhová szállít a világban, Magyarországra is. A honlapon kiválasztható a tuningolni kívánt IKEA szekrény, amire a díszmatrica kerül majd. Felragasztásukhoz pedig, nem is kell nagy szakértelem, házilag elkészíthető.

Dekor - Egy IKEA bútor is lehet egyéni

Ha érdekli Önöket ez az opció, javaslom konzultálják meg lakberendezőjükkel (ha, nem volna, akkor keressenek a LOSZ tervező tagjai között egyet maguknak), melyik design illene legjobban lakásukba?

 

« A 13 »