Hallottak már a Comprex-ről? Nos, ha még nem, akkor itt az idő…
Érdekes ötlet a mindent egyben (all in one) megvalósító konyhasziget gondolata. Ám, mit kapunk, ha mindezt párosítjuk a modern, mai formákkal, és felszereljük a legmodernebb technológiával?

Nos a válasz megérkezett. A neve egyszerű: Comprex Linea kitchen island. A Linea konyhasziget egy olasz formatervező műhely, a Comprex terméke, mely formáját tekintve minimalista, ám beltartamát nézve maximalista.

 

Egy mindent tudó konyhasziget (Comprex)

 

A Linea konyhasziget elegáns, egyenes vonalvezetésű, tele praktikus dolgokkal. És mindez egyetlen, monolitikus tömbbe integrálva, konyhánk közepén. Elegánsabb és funkcionálisabb már nem is lehetne. A pult alatti rekeszek, fiókok számos tárolási lehetőséget kínálnak a konyhában használandó összes eszköznek. Nagyvonalúan rejtenek el mindent a szem elől, ám minden kéznél van, ha szükség van rá. Még a mosogatót sem találjuk első ránézésre (és, ha jobban belegondolunk: hagyományos mosogatóink nem túl szép látványt nyújtanak), ám alaposabban megnézve ott van, ahol lennie kell – csak el van rejtve. A sziget sarkában búvik meg, egy fehér fedél alatt (amihez persze, kell egy lehajtható, teleszkópos csaptelep is). Fedele egyben előkészítő, szeletelő „deszka”-ként is szolgál. Az egész olyan egyszerű és nemes, hogy magunk is meggyőződhetünk róla, a fehér mosogató milyen tiszta és elegáns. Még a páraelszívó sem foglal el semmi látható helyet. Természetesen ezt is eltüntették, ám használatkor kiemelkedik, és csendesen végzi feladatát. Az elektromos főzőlap is teljesen belesimul az asztallapba, sehol egy kilógó él, kiálló sarok, minden modern, és szögletesen áramvonalas.

 

Egy mindent tudó konyhasziget (Comprex)

 

Egy mindent tudó konyhasziget (Comprex)

 

Aki pedig szeretne hasonlót saját konyhájába, annak javaslom, keresse meg az olasz céget, ám előtte vegye magához hitelkártyáját, és győződjön meg róla, hogy van rajta elég fedezet…

 

Egy mindent tudó konyhasziget (Comprex)
« A 12 »