Megjelent az IKEA 2010-es katalógusa, ami számos ötletet tartalmaz konyha és étkező berendezéséhez.

 

A választék széles, ám képzett lakberendező nélkül könnyen eltéved benne az ember. Érdemes tehát segítséget kérni, és nem csak költözéskor az új a konyhánk megtervezéséhez, de egész lakásunk felfrissítéséhez, átépítéséhez is.
Nemrég került a postaládákba az IKEA 2010-es katalógusa.

 

Konyha és étkező ötletek  Az IKEA 2010 katalógusa
A jól ismert lakberendezési cég bútor prospektusa az előző évtizedekben „lakberendezési bibliaként” volt számon tartva a családok között, de jó, ha tudjuk, hogy egy képzett lakberendező ennél sokkal többet tud kihozni még az e katalógusban található bútorokból is.

Érdemes azért belelapozni, már csak azért is, mert az IKEA azon kevés cégek egyike, akikre bízvást lehet számítani, ha a tavaly kinézett bútort csak az idén tudjuk megvenni. A választék stabil, bár ez nem jelenti a változatlanságot. Érdemes időben tájékozódni, hogy a korábban beszerzett bútor kapható-e, ha további elemeket vagy kiegészítőket kívánunk vásárolni hozzá.

Van azért újdonság is bőven, főleg a konyha és étkező választék terén. A trend-követés, és a divatszínek alkalmazása is sokkal jellemzőbbé vált az áruházláncra, mint korábban. Bár az IKEA továbbra sem tudja (vagy akarja) felvenni a versenyt a trend-csináló cégekkel, ám ez a kedvezőbb árakban és szerényebb kivitelű bútorokban a költségtudatos középosztály részére üdvözölendő tény. Sok fiatal továbbra is innen szerzi be első lakásának bútorait, kiegészítőit.

Ám ahhoz, hogy frissen berendezett lakásunk ne nézzen ki úgy, mintha egy katalógus lapját másolták volna ki, nem árt egy értő lakberendezőt megbíznunk – ő tudni fogja, mi egyébbel lehet feldobni a katalógusból kiválasztott bútorokat. Böngésszen a LOSZ honlapján található tervezők között, IKEA katalógusból (vagy máshonnan), de biztos hogy értő kezekre talál…

 

Konyha és étkező ötletek
Az IKEA 2010 katalógusa
« A 5 »