A tavasz mindig újdonságokat jelent a Székkirálynál. Az idei tavasz egyik újdonsága sok más termék mellett az új, tömörfa asztalok érkezése.

 

Az új, tömör tölgyből és bükkből készült asztalok a népszerűség mellett továbbra is tartósak, mutatósak és nem utolsó sorban szinte bárhol használhatók. Egyre többen vannak olyanok, akik az igazi faanyagot preferálva a kicsit robosztusabb asztalokat választják otthoni étkezőjükbe. A tölgy asztalok robosztusságát viszont nem követik a bükk asztalok. A tömörfa asztalok a bükk termékekkel kiegészülve azok számára is újdonságot hoznak idén, akik nem szimpatizálnak a robosztus látvánnyal. Így ezek a termékek már nem csak otthonokba, magánemberek számára lehetnek ideálisak, hanem éttermek, fogadók, valamint irodai tárgyaló helyiségek esetében is tökéletes választásnak bizonyulnak.

 

Az Impala áruházában eddig is óriási választékban voltak megtalálhatóak ezek az étkezőasztalok, hanem más kiváló minőségű, egyedi stílusú, formájú és különböző méretű változat közül is lehetett válogatni.

 

A 7 új taggal bővült tömörfa asztal termékkínálata között található hat bővíthető, nyitható változat is, mely kiváló segítséget nyújt nagyobb családi összejövetelek, baráti beszélgetések, otthoni és éttermi vendéglátás, illetve üzleti megbeszélések, fogadások esetén is.

 

A kecsesebb megjelenésű bútorok kedvelői számára remek választás a Fabian névre keresztelt, új, nyitható asztal, mely bükkfa és tölgyfa változatban is kapható és vékony lábaival igazán esztétikus látványt jelent.

 

Új, modern tölgy- és bükkfa asztalok az Impalánál - LOSZ - Impala Kft.

 

Azok, akik a Fritz asztalok valamelyikét választják, egy igazán egyedi bútordarabbal büszkélkedhetnek. Nyitható funkciója mellett „L”- alakú lába modern hatást kölcsönöz neki.

 

Új, modern tölgy- és bükkfa asztalok az Impalánál - LOSZ - Impala Kft.

 

Kinézetét tekintve azonban a legérdekesebb az új Bristol asztal. Ennek mérete ugyan fix, 100 x 180 cm, mégis igazán különleges. Hangulatában a régi parasztházak, kerti bútorok stílusára emlékeztet, így nagyon jól mutat otthoni étkezőkben, de csárdákban, vendéglőkben is remekül megállja a helyét.

 

Új, modern tölgy- és bükkfa asztalok az Impalánál - LOSZ - Impala Kft.

 

Az új modellek már megtalálhatóak a Reitter Ferenc utcai Impala bútoráruházban. Így nincs is más feladat, mint széket választani az új asztalhoz.