Miközben a lakások alapterülete egyre kisebb, igényeink egyre nőnek. Ez a kötet időszerű gyakorlati útmutató ahhoz, hogy a legtöbbet hozhassuk ki a kis helyiségekből, és minél jobban hasznosíthassuk a kedvezőtlen adottságú szegleteket.

 
Barty Phillips: Kis lakás nagy kényelemA szerző számos ötlettel szolgál ehhez, akár aprócska stúdiólakásban élünk, akár otthon dolgozunk, barátainkkal vagy párunkkal közösen használjuk a házat, vagy éppen a család legfiatalabb tagjának szeretnénk kialakítani egy helyiséget.

Életstílusunkból fakadó igényeink, majd a rendelkezésre álló hely felmérése után megtudjuk, hogyan rendezhetünk be a leghatékonyabban, miközben kihozzuk a maximumot az általunk választott lakberendezési stílusból. A helyszűkéből adódó valamennyi – megfontolásra érdemes – problémára találunk megoldást a könyvben, a fantasztikusan praktikus bútoroktól a zseniális tárolási megoldásokig, a térérzetet optikai eszközökkel megnövelő trükköktől a kisebb épületszerkezeti változtatásokig.

A kötetet a gazdag, ihletet adó képanyag, a tematikus listák és a gyakorlati megközelítés teszi olyan útmutatóvá, amelynek segítségével a leghatékonyabban rendezhetjük be otthonunkat anélkül, hogy változtatnunk kelljen az életstílusunkon.

(Megjelenés éve: 2008, Gabo Könyvkiadó)