Milyen többletet nyújt egy lakberendező a lakástulajdonosnak, és milyen fantasztikus lehetőségeket biztosít az a lakberendező, aki számítógépes látványtervezéssel dolgozik?
Tóth Tamás: Virtuális lakberendezés Megtudhatja, hogy mit csinál, és hogyan csinálja, amikor megbízást kap egy-egy feladatra a lakberendező. A könyv végig vezeti az olvasót a munkafolyamatokon, bemutatja, hogy a tervező milyen típusú dokumentációt ad át a megrendelőnek. Ez alapján az olvasó azt is tudni fogja, hogy egy teljes lakberendezési tervnek mit kell tartalmazni szakmai szempontok szerint is. Bepillantást nyerhetnek abba is, hogy mekkora különbséget rejt maga a számítógép-alapú lakberendezői munka a kézi technikához képest, nem csak a végtermék esetén, hanem a tervező munka folyamán és az egyeztetések során is.

Ez a könyv mindenképp hasznos azoknak, akik lakásuk berendezését, felújítását, átalakítását tervezik, hiszen a jelenlegi piaci kínálat adta termékválaszték és stíluskavalkád eléggé megnehezítheti a vásárlók döntését. E könyvből megtudhatja mindenki, hogy miért szükséges és hasznos saját elképzeléseihez lakberendezőt igénybe vennie.

 

A „Virtuális lakberendezés” tartalomjegyzéke

Előszó

A lakberendező

A számítógépes látványtervezés

Kiknek ajánlott lakberendezőt megbízni?

A lakberendezői munka folyamata:

I. Kapcsolatfelvétel, igényfelmérés, szóbeli tanácsadás

II. Az elrendezés tervezése

III. A végleges látványtervek elkészítése

IV. Kivitelezési dokumentáció elkészítése

V. Művezetés, közös anyagbeszerzés

A lakberendező díjazása

Ajánlás

 

 

A könyv terjedelme 30 oldal A/4-es méretben pdf formátumban, mely Adobe Acrobat Reader programmal olvasható.