Újabb sztár válik meg (egyik) otthonától, mondjuk nem is csodáljuk, hogy a frissen elvált Katy Perry új otthont keres. Úgyhogy 2,75 millió dollárért eladó egy New York-i penthouse. Mi szóltunk… 

 16363_0

 

Valószínűleg különösebben senkit sem lep meg, hogy a celebvilág egyik közepesen híres sztárpárjának, a Katy Perry-Russell Brand duónak a szakítása nyomán az énekesnő úgy döntött, eladja a New York-i penthouse-t. 

 16364_0

 

Bár hivatalosan nem hirdette meg, egybehangzó híresztelések szerint a nevezetes TriBeCa városrészben lévő, 140 négyzetméteres, két hálószobás és két fürdőszobás ingatlan induló ára 2 millió 750 ezer dollár, ami éppen 70 ezerrel több, mint amennyiért 2010 szeptemberében vette. 

 16365_0

 

A lakásban meglepően sok a fa, a mennyezet és a konyha egy része is a természetességet hangsúlyozza, csakúgy mint a cseresznyefa lépcső. Az emeleten egyébként egy nem túl nagy második hálószoba található, amely egyenesen egy déli fekvésű teraszra nyílik, ahonnan meglehetős panorámában gyönyörködhet az, aki szívesen néz felhőkarcolókat. 

 

16366_0

 16367_0

 

Jeleznénk, hogy a képek a vásárlás idején (azaz másfél éve) készültek, így jótállni nem tudunk azért, hogy a lakás most is éppen így néz ki – szóval ha valaki ez alapján fektetne be közel 3 millió dollárt, akkor előre mossuk kezeinket… 

A helyzet sajátossága, hogy (manapság meglehetősen szokatlan módon), Katy Perry és Russell Brand nem írtak házassági szerződést, aminek két következménye van: az egyik, hogy az angol humorista elvileg jogosult lenne az énekesnő bevételeinek felére (ez csekély 20 millió dollár…), de nagyvonalúan visszautasította. A másik, hogy nagy kérdés: mi lesz a pár tavaly nyáron 6,5 millió dollárért vett Los Angeles-i házával? 

Alighanem elég gyorsan kiderül, mi pedig majd jól beszámolunk róla. 

 

16368_0

 

Forrás:

http://gazdagisztan.postr.hu/lesse-meg-katy-perry-lakasat