Az „Év Lakberendezője – 2010” és „Év Pályakezdő Lakberendezője – 2010” cím elnyerésére kiírt LOSZ pályázatra beérkezett pályaművek szakmai zsűrizése megtörtént. Lehetőség nyílik azonban a KÖZÖNSÉGDÍJ elnyerésére is, amit a honlapunkon látható tablókra való szavazás alapján kap meg a legtöbb szavazatot elnyerő versenyző.
A zsűri értékelését követően, csütörtöktől a pályamunkák kiállításra kerülnek a LOSZ irodában (Materiál Center minusz 1/2 emelet, Büfé-szint), valamint ezzel egy időben, interneten a LOSZ-portálon is megtekinthetők. A kiállításon az ott elhelyezett szavazólapokkal személyesen, leadott szavazatokkal, garantáltan zárt rendszerben lehet szavazni – 2011 január 25-ig. Eredményhirdetés: 2011 január 25.-én, a LOSZ 15.éves ünnepi rendezvényén (erről bővebb infót Titkárságunk e-mailjéből tudhattok meg).  A közönségdíj odaítélésének tisztaságát a LOSZ Ellenőrző Bizottságának, és az Etikai Bizottságának személyes közreműködése garantálja. A zsűri elnöke minden pályázó részére írásos értékelést ad – helyezéstől függetlenül – a beadott anyagról.

 

Év Lakberendezője – 2010 pályázatok

 Év Lakberendezője - 2010Kérjük tekintsék meg az „Év Lakberendezője – 2010” pályázat tablóit,
amelyek a
„Lakberendezési ötletek” (lásd balra) -> „Nem csak lakberendezőknek” alfejezetében találhatók
vagy az alábbi linken érhetők el:
www.lakberendezok.hu/otthon-teremtes/lakberendezesi-otletek/nem-csak-lakberendezoknek/az-ev-lakberendezoje-2010-palyazat-tablok-amelyekre-szavazni-lehet.html

 

Év Pályakezdő Lakberendezője – 2010 pályázatok

Kérjük tekintsék meg az „Év Pályakezdő Lakberendezője – 2010” pályázat tablóit,
amelyek a
„Lakberendezési ötletek” fejezet (lásd balra) -> „Nem csak lakberendezőknek” alfejezetében találhatók
vagy az alábbi linken érhető el:
www.lakberendezok.hu/otthon-teremtes/lakberendezesi-otletek/nem-csak-lakberendezoknek/az-ev-palyakezdo-lakberendezoje-2010-palyazat-tablok-amelyekre-szavazni-lehet.html
A közönségdíj odaítélése a szeméyesen leadott szavazatok összesítése alapján történik. Év Lakberendezője - 2010

 

Tisztelt Lakberendező Kollégák!

Az „Év Lakberendezője” és az „Év Pályakezdő Lakberendezője” pályázat közönségszavazatainak tapasztalata azt mutatja, hogy komoly visszaélések adódtak az internetes szavazással!

Az Elnökség, az Etikai Bizottság és az Ellenőrző Bizottság szomorúan tapasztalta, hogy több esetben egy személyhez köthető több e-mail címről is érkezett szavazat. Ez a verseny tisztaságát, szakmaiságát és a Szövetség jó hírnevét is sérti. A közösségi oldalakon zajló egyenlőtlen esélyű lobbizás is rossz fényt vet a Szövetségünkre.
Ezekre való tekintettel az Elnökség, az Etikai Bizottság és az Ellenőrző Bizottság azt a határozatot hozta, hogy csak személyesen, saját aláírással ellátott szavazólapokon lehet szavazni a LOSZ irodában.

 

 

Az eddig beérkezett, és a továbbiakban beérkező internetes szavazatokat érvénytelennek nyilvánítottuk.
Személyesen szavazni január 17.-én 12.00 órától január 25.-én 16.30 óráig lehet a LOSZ irodában. (Material Center 1134. Budapest, Róbert Károly krt 54-58, mínusz fél emelet) Az iroda nyitvatartási ideje hétfőtől péntekig 10.00 – 18.00 óráig.

Üdvözlettel:
LOSZ Elnöksége