Az „Év Lakberendezője – 2010” cim elnyerésére kiírt LOSZ pályázatra 12 pályamű érkezett be, melyek szakmai zsűrizése megtörtént. Lehetőség nyílik azonban a közönségdíj elnyerésére is, amit az alábbiakban látható tablókra való szavazás alapján kap meg a legtöbb szavazatot elnyerő versenyző.

 

 

Sajnos honlapunk szerkezete nem teszi lehetővé a fotók életnagyságúra való felnagyítását, ezért a helyszínen való megtekintés olyan apróbb részleteket és finomságokat is megmutat, amit így, az internet segítségével nem tudunk megvalósítani.Kérjük tekintsék meg az „Év Pályakezdő Lakberendezője – 2010” pályázat tablóit is, ami a „Lakberendezési ötletek” fejezet (lásd balra) -> „Nem csak lakberendezőknek” alfejezetében található vagy az alábbi linken érhető el: www.lakberendezok.hu/otthon-teremtes/lakberendezesi-otletek/nem-csak-lakberendezoknek/az-ev-palyakezdo-lakberendezoje-2010-palyazat-tablok-amelyekre-szavazni-lehet.html 

 

 

Közönségdíj:

A zsűri értékelését követően a pályamunkák kiállításra kerülnek, valamint ezzel egy időben. a LOSZ-portálon is megtekinthetők. A kiállításon az ott elhelyezett szavazólapokkal, a LOSZ-portálon az LOSZ e-mail címére (E-mail: losz@t-online.hu) a pályázó nevének beküldésével küldött szavazatokkal, garantáltan zárt rendszerben lehet szavazni – 2011 január 24. éjfélig.
A közönségdíj odaítélése: e két helyen leadott szavazatok összesítése alapján történik (egy e-mail címről csak egy szavazat adható)

 

 

Eredményhirdetés:

2011 január 25.-én. A közönségdíj odaítélésének tisztaságát a LOSZ Ellenőrző Bizottságának, Etikai Bizottságának személyes közreműködése garantálja.
– „Az Év Lakberendezője – 2010” pályázat Közönségdíjasa oklevélben részesül, jogosult e cím használatára, kiadványain feltüntetheti.
– a 2011.évben kiemelt kiállítási stand tervezésére való meghívást amely helyét szabadon választhatja.
A zsűri elnöke minden pályázó részére írásos értékelést ad – helyezéstől függetlenül- a beadott anyagról.

 

 

A pályázók (ABC-sorrendben) és beadott pályaműveik:

 

Berzsenyi Márta

 

Berzsenyi Márta Az Év Lakberendezője 2010

 

BNV Trend-sziget Country-team

 

 Az Év Lakberendezője 2010

 

Budai Ildikó

 

 Az Év Lakberendezője 2010

 

 

Czédulás Erika

 

 Az Év Lakberendezője 2010

 

 

Fest Krisztina

 

 Az Év Lakberendezője 2010

 

 

Gyerekvilág – A jövő gyermekszobája

 

 Az Év Lakberendezője 2010

 

 

Hoventa-team 5*-os fürdőszobák

 

 Az Év Lakberendezője 2010

 

 

Joó Annamária

 

 Az Év Lakberendezője 2010

 

 

Koronczay Noémi

 Az Év Lakberendezője 2010

 

 

Lakatos Emese

 

 Az Év Lakberendezője 2010

 

 

Rubin Eszter

 

 Az Év Lakberendezője 2010

 

 

Szakos Andrea

 

 Az Év Lakberendezője 2010

 

 

Zámborszky Éva

 

 Az Év Lakberendezője 2010

 

 

Zsűri, zsűrizés menete:

A pályázat elbírálására – mint ahogy eddig minden évben – neves szakemberekből álló, független zsűrit kérjük fel. A zsűri tagjai saját sorukból elnököt választanak. Az értékelést minden tag külön végzi egy előre megbeszélt időpontban, amikor csak ő és a LOSZ Ellenőrző Bizottságának, valamint Etikai Bizottságának egy-egy erre kijelölt tagja van jelen. A zsűri a munkákat pontozza, a listát zárt borítékban adja át a bizottsági személyeknek. A zsűrizést követően a borítékok felbontását, és zsűritagok által leadott pontszámok összesítését a zsűri elnöke, és a bizottsági személyek közösen végzik. Ha több pályamunka összesített pontszáma azonos, akkor az elbírálási szempontok – ötletgazdagság, funkcionalitás és színharmónia – pontszámainak összessége a döntő a rangsorolásban.

 

 

A zsűrizés képei
« A 9 »