Kedves Kollégák!

 

 

Köszönjük a Luca napi partin való részvételeteket, és, hogy a sok finom enni-, innivalóval hozzájárultatok az est sikeréhez. Az ilyen találkozókon lemérhető, hogy nagyon sokunknak fontos a LOSZ.  Jó olyan társaságban lenni, ahol hasonló érdeklődésű és gondolkodású emberekkel tudunk oldott légkörben beszélgetni, tapasztalatot cserélni. A forraltborozáson, ajándékvásárláson túl az este fénypontja a díjkiosztó ünnepség volt. A bírálók, ahogy eddig is, fontosnak tartották, hogy jelen legyenek, mi pedig szeretettel fogadtuk körükben: Dr. Bálint Imre Ybl díjas építészt, a Budapesti Építészkamara elnökét, Szenes István Ybl díjas belsőépítészt, a Belsőépítész Egyesület elnökét, Dr. Slézia József művészettörténészt, Ebedli Gyula és Pozsonyi József belsőépítészeket. Minden pályázó a pályamunkájáról kapott egy előremutató értékelést, a címeket pedig a díjazottak vehették át az „Év Lakberendezője – 2011” keretében.

 

 

2011-ben az „Év lakberendezője”: Lang Viktória lett
Különdíjjal jutalmazták a kilenctagú: BNV projektet
Az „Év pályakezdő lakberendezője” címet: Muhly Angelika nyerte el.

Fődíjként Lang Viktória Milánói utat nyert a MACEF-től.
Muhly Angelika a Cadline tervezői programokat tartalmazó csomagját vehette át.

Az „Év lakberendezője” közönség díjasa: Lang Viktória lett
A pályakezdők közönségdíját pedig: Muhly Angelika nyerte.

Különdíjat adományozott a győzteseknek Dr. Slézia József – a Design évkönyv 2010 és 2011-es példányait. Berényi János főszerkesztő 1-1 éves SzépLak előfizetést ajánlott föl a címek elnyerőinek.
A Trilak és Villeroy & Boch különdíját Bóna Mónika vehette át.

 

 

Minden LOSZ tagunknak békés, nyugodt ünnepeket kívánunk!

Aki még nem járt az új irodánkban, azt szeretettel várjuk. Látogassatok el a MaxCity-be, mert méltó környezetben várunk minden érdeklődőt!

 

 

« A 4 »