Az „Év Pályakezdő Lakberendezője – 2010” cim elnyerésére kiírt LOSZ pályázatra 6 kollegina adott be pályaművet, melyek szakmai zsűrizése megtörtént. Lehetőség nyílik azonban a közönségdíj elnyerésére is, amit az alábbiakban látható tablókra való szavazás alapján kap meg a legtöbb szavazatot elnyerő versenyző.

 

 

Sajnos honlapunk szerkezete nem teszi lehetővé a fotók életnagyságúra való felnagyítását, ezért a helyszínen való megtekintés olyan apróbb részleteket és finomságokat is megmutat, amit így, az internet segítségével nem tudunk megvalósítani.

A kiállításon az ott elhelyezett szavazólapokkal, a LOSZ-portálon az LOSZ e-mail címére (E-mail: losz@t-online.hu) a pályázó nevének beküldésével küldött szavazatokkal, garantáltan zárt rendszerben lehet szavazni – 2011 január 24. éjfélig.

Kérjük tekintsék meg az „Év Lakberendezője – 2010” pályázat tablóit is, ami a
„Lakberendezési ötletek” fejezet -> „Nem csak lakberendezőknek” alfejezetében található vagy az alábbi linken érhető el:

www.lakberendezok.hu/otthon-teremtes/lakberendezesi-otletek/nem-csak-lakberendezoknek/az-ev-lakberendezoje-2010-palyazat-tablok-amelyekre-szavazni-lehet.html

A pályázók (ABC-sorrendben) és beadott pályaműveik:

Babák Eszter pályaműve

 Babák Eszter - Az Év pályakezdő lakberendezője 2010

 

Babák Eszter - Az Év pályakezdő lakberendezője 2010

 

Hulvely Mariann pályaműve

 

Hulvely Mariann - Az Év pályakezdő lakberendezője 2010

 

Hulvely Mariann - Az Év pályakezdő lakberendezője 2010

 

 

 

Illés Katalin pályaműve

 

Illés Katalin - Az Év pályakezdő lakberendezője 2010

 

Illés Katalin - Az Év pályakezdő lakberendezője 2010

 

 

Kert Noémi pályaműve

 

Kert Noémi - Az Év pályakezdő lakberendezője 2010

 

Kert Noémi - Az Év pályakezdő lakberendezője 2010

 

Szentgyörgyi Ágota pályaműve

 

Szentgyörgyi Ágota - Az Év pályakezdő lakberendezője 2010

 

Szentgyörgyi Ágota - Az Év pályakezdő lakberendezője 2010

 

V Kálovics Alexandra pályaműve

 

V Kálovics Alexandra - Az Év pályakezdő lakberendezője 2010

 

V Kálovics Alexandra - Az Év pályakezdő lakberendezője 2010

 

 

 

Zsűri, zsűrizés menete:

A pályázat elbírálására – mint ahogy eddig minden évben – neves szakemberekből álló, független zsűrit kérjük fel. A zsűri tagjai saját sorukból elnököt választanak. Az értékelést minden tag külön végzi egy előre megbeszélt időpontban, amikor csak ő és a LOSZ Ellenőrző Bizottságának, valamint Etikai Bizottságának egy-egy erre kijelölt tagja van jelen. A zsűri a munkákat pontozza, a listát zárt borítékban adja át a bizottsági személyeknek. A zsűrizést követően a borítékok felbontását, és zsűritagok által leadott pontszámok összesítését a zsűri elnöke, és a bizottsági személyek közösen végzik. Ha több pályamunka összesített pontszáma azonos, akkor az elbírálási szempontok – ötletgazdagság, funkcionalitás és színharmónia – pontszámainak összessége a döntő a rangsorolásban.

 

Közönségdíj:

A zsűri értékelését követően a pályamunkák kiállításra kerülnek, valamint ezzel egy időben. a LOSZ-portálon is megtekinthetők. A kiállításon az ott elhelyezett szavazólapokkal, a LOSZ-portálon az LOSZ e-mail címére (E-mail: losz@t-online.hu) a pályázó nevének beküldésével küldött szavazatokkal, garantáltan zárt rendszerben lehet szavazni – 2011 január 24. éjfélig.
A közönségdíj odaítélése: e két helyen leadott szavazatok összesítése alapján történik (egy e-mail címről csak egy szavazat adható)

 

Eredményhirdetés: 2011 január 25.-én. A közönségdíj odaítélésének tisztaságát a LOSZ Ellenőrző Bizottságának, Etikai Bizottságának személyes közreműködése garantálja.
– Az „Év Pályakezdő Lakberendezője – 2010” pályázat Közönségdíjasa oklevélben részesül, jogosult e cím használatára, kiadványain feltüntetheti.
– a 2011.évben kiemelt kiállítási stand tervezésére való meghívást amely helyét szabadon választhatja.
A zsűri elnöke minden pályázó részére írásos értékelést ad – helyezéstől függetlenül – a beadott anyagról.
Kérjük betartva a verseny tisztaságát, tekintsék meg a kiállított tablókat és szavazatukkal segítség a közönsédíj odaítélését!