2005. szeptember 17 – 25 között várják az érdeklődőket a lakberendezők a BNV „A” pavilon közepén megépítésre kerülő 338 m2 – en.

 

A nagy sikerű kezdeményezést folytatva a Hungexpo a Lakberendezők Országos Szövetségével együttműködésben ismét megvalósítja a látványos szigetstandot, melynek középpontjában 2005-ben a kreatív otthon áll. Fő céljuk továbbra is a lakberendezési kultúra és esztétikai igények fejlesztése, az új trendek és lehetőségek minél szélesebb körben való megismertetése, és a lakberendező szakma népszerűsítése.

 

Idén egy átriumos, két generáció számára tervezett otthont mutatnak be , ahol mindenki találhat kedvére valót. A középkorú szülői otthon a klasszikus, időtálló stílus kedvelőinek, míg a két gyermekes fiatal pár otthona a modern lakberendezés híveinek kínál látnivalót, ahol természetesen a felnövő generáció érdeklődésére is számítanak. Készül babaszoba és a tizenévesek is találnak kedvükre valót.

 

Igazi családi programra számítsanak a látogatók, miközben kellemes környezetben, szakemberekkel megismerkedve, aktuális lakberendezési kérdéseikre választ kaphatnak.

 

Stand berendezési terv

 

BNV 2005