A Lakberendezők Országos Szövetsége az idei BNV-n is igazi különlegességek- kel lepi meg a látogatókat. Ebben az évben az otthon rejtett intelligenciája válik láthatóvá a múlt és jövő összefonódásán keresztül. Szándékaink szerint a modern technika ellenzői és rajongói is felfedezhetik tervezőink sok-sok ötlettel és egyedi megoldással fűszerezett színvonalas enteriőrjeiben a lényeget: az intelligens otthon alkalmazkodik lakói igényeihez.

 

 

BNV 2007Megtapasztalhattuk a valódi házimozi kép- és hangélményét az egyiptomi stílusban berendezett nappaliban. A hatalmas vászon egy gombnyomásra visszabújik a tokjába, teljesen elrejthető, így feltárulnak mögötte a szépséges dekorációk. Fekete-aranyba öltöztetett falak, múlt és jövőt jelképező kódok, kemény üveg, puha bőr, pillekönnyű textilek és súlyos vas ellentétpárjai jellemzik azt az instant hálószobát, melyben a kávéillatra ébredőnek csak a karját kell kinyújtania az „életmentő” nedűért. Ki ne álmodna egy frissítő trópusi zuhanyról? És aki nem akar lemaradni kedvenc TV-műsoráról, akkor tusolás közben is élvezheti akár a Forma1-et a vízmentes televízión, majd felüdülve lehuppanhat a kényelmes kanapéra a kandalló elé…

 

 

BNV 2007Aki a hátborzongató izgalmakat extrém gyönyörökkel együtt akarja élvezni, annak most minden vágya teljesül, ha belép a Crystal Room-ba. Ez a környezet az igazi vagányoknak való. A merész szín- és anyaghasználat, a fények játéka valódi csemege lehet bárkinek. Az idei lakberendezői Trendsziget különlegessége, hogy a LOSZ legjobbjait bíztuk meg a tervezéssel: „Az ÉV LAKBERENDEZŐJE” pályázat nyertesei, és más, neves pályázatok díjazottjai közül került ki az a páros is, akik a VIP enteriőrt tervezték. Modern korunkban a munka és a pihenés komplementer fogalmakká válnak. Ennek jegyében a természetes anyagokból készült, csodálatos formájú kerti bútorokon sziesztázhatunk, majd feltöltődve ülhetünk be a hétköznapinak cseppet sem nevezhető irodába.

 

 

BNV 2007A Luna bútorcsalád tervezője Paolo Pininfarina, aki ezúttal is csodát alkotott. Biztos, hogy nem megy el a munkakedve annak, aki olyan környezetben dolgozhat, amelyben a tökéletes arányú iratszekrény ajtaja médiablokkot rejt, mögötte minibárral. Nemcsak ergonómiailag tökéletes a forgószék és az asztal, hanem esztétikailag is a legmagasabb színvonalú. A világhírű formatervező milánói dizájn-díjas és BNV nagydíjas alkotása Magyarországon a LOSZ standon debütált. A megtisztelő bizalom, hogy mi mutathattuk be először, híven mutatja, hogy érdemes szakképzett lakberendezőt hívnia mindenkinek, aki igényes lakókörnyezetre vágyik. A szeptember 8-16-áig tartó kiállításon, az A pavilon közepén lévő lakberendezői TRENDSZIGET-en díjmentes szaktanácsadói szolgáltatásunkat is igénybe vehették a vásárlátogatók.

 

 

« A 6 »