A LOSZ idén is lehetőséget kapott a bemutatkozásra a Construma kiállításon. A megnyitásig rövid, alig 3 hét állt a rendelkezésre, mely komoly kihívást jelentett számunkra.

 

Construma 2008

 

Construma 2008Kis alapterületen minél több céget szerettünk volna bemutatni, ezért született az ötlet: interaktív lakberendezési stúdió kialakítása. A 20 nm-en kevés berendezés mellett sok céget tudtunk úgy bemutatni, hogy prospektusaikkal jelentek meg a kiállításon. Közel 20 partner bevonásával elkészült a „Tippek Szigete”. A partnercégek pozitív hozzáállásával és segítőkészségével áthidaltuk a rövid határidő okozta nehézségeket. A kiállítás öt napja alatt folyamatosan nagy érdeklődés volt a standon a lakberendezési tanácsadás és a partnerek termékei iránt. Elismerő és köszönő leveleket kaptunk, melyek igazolják, hogy idén is a hagyományokhoz méltóan sikerült a LOSZ kiállítás a Construmán.

 

 A „Tippek Szigete” lakberendezői: 

Ács Erzsébet, Istók Zsuzsa, Gebhardt Hédi és Illésné Máray Klára.

 

 

Construma 2008Kedves Erzsébet, Zsuzsa, Hedvig, Klára!

 

Mi is nagyon köszönjük a részvételeteket. Igaz, hogy csak egy kisebb területtel tudtunk hozzájárulni, de azt a messzemenőkig a legszínvonalasabb módon rendeztétek be látogatóink nagy örömére, hasznos és praktikus ötletekkel láttátok el őket. A „segítség” az természetes a részünkről, igyekszünk minden kiállítónk számára megadni. A rajtunk kívülálló körülményeken úgy sem tudunk segíteni, sem változtatni (parkolás, behajtás, közlekedés…..). Remélem jövőre is lesz lehetőségünk a „Tippek szigetét” megcsodálni. Addig is még következik ősszel a BNV-Bútorvilág, ahol újabb feladatok várnak.

Üdvözlettel:
Szabó Jázmin Kiss Éva Szalai Levente

 

Kedves Lányok!

 

Remélem ez egy gyümölcsöző kapcsolat kezdete és a továbbiakban is szívesen állunk rendelkezésetekre. A gyártás ütemezésével kapcsolatosan egy 6-10 hetes határidőt kalkuláljatok.

Üdvözlettel:
Königsberger József

 

« A 10 »