Az idei Construma kiállítás (2010 április 14-18. HUNGEXPO Budapesti Vásárközpont) koncepciója: Az építőipar, az ingatlanforgalmazás és a lakberendezési szakma közelítése, egymás támogatásával, segítésével. A stand megjelenése lehet akár egy ingatlanforgalmazó cég irodája, háttérben a két mintalakással. Az értékesítési folyamatot lakberendezők segítik személyes tanácsadással. Megmutatják azokat az ingatlanokat, melyeket a vevő igényeihez, elképzeléséhez a legoptimálisabban lehet átalakítani.

 

Construma 2010A feladat: Két önálló, új építésű társasházi lakás áttervezése a „vevő” igényeihez igazítva. Szeretnénk bemutatni, hogy minimális falmozgatással, alaprajzi átrendezéssel hogyan lehet a megvásárolt lakásból egyedi stílusú otthont teremteni. A beruházó, kivitelező felépíti a tervasztalon megszületett funkcionálisan jól működő „átlagos” lakásokat, majd a lakberendző átalakítja, berendezi a leendő tulajdonos igényeihez, egyéniségéhez igazítva. Így alakul ki az eredeti, egyedi otthon, ahová jó lesz megérkezni! Mindkét lakásban a mai nemzetközi trendnek megfelelő enteriőröket terveztünk, új anyagokat, érdekes anyaghasználatot és különleges, egyedi tárgyakat használtunk fel a berendezésnél. Ebben a munkában segítségünkre voltak megbízható kivitelező-, gyártó szakemberek és jó minőségű, különleges termékeket forgalmazó kereskedő partnereink. Reméljük, hogy az enteriőröket megtekintve mindenki megtalálja a neki tetszőt, kedveset, amit szívesen látna a saját otthonában is. Ebben adnak segítséget a kiállítást létrehozó, tervező lakberendezők minden lakásvásárlás, felújítás előtt álló érdeklődő számára.

 

A NŐ otthona:

 

 

Construma 2010A színvilág a fehér minden árnyalata, kiegészítve lilával és padlizsánnal. Letisztult formák, finomság, tisztaság és csillogás! Különleges anyagok, bőr, bőrhatású burkolat, üveg, tükör és az örök nő: Marilyn Monroe Construma 2010megjelenése a konyhafronton. A bútorok letisztult formavilágát a csillogó kiegészítők teszik nőiessé. A hálószoba „hideg” fehérségét oldja, lágyítja a textilek használata, amelyben megjelennek a lakás kiegészítő színei. A látványt fokozza a fa erezetét is megmutató, különleges magyar találmány: a ledekkel hátulról megvilágított fa dekorációs elem, amelyet kiemel a gyöngyház színű bőr díszítés. A parketták, burkolatok finoman símulnak bele az enteriőrbe. Egyedi radiátorok, ledvilágítás és pazar lámpák fokozzák a látványt! A fém és ezüst kiegészítők teszik igazán elegánssá a női enteriőrt. 

 

 

Construma 2010A gyerekszoba is magán hordozza az egyediség és nőiesség jegyeit, nem nehéz kitalálni, hogy lakója igazi hercegnő…

 

 

 

 

 

A FÉRFI otthona:

 

 

Construma 2010Fiatalos, extavagáns! Ezt az élet-érzést fokozza a nappali falát elfoglaló házimozi rendszer, amely a legújabb műszaki megoldással elrepít minket a koncertek helyszínére, és élvezhetjük annak élethű hangzását. A választott színek: szürke, antracit, fekete és fém, amelyet üde zöld színfoltokkal, kiegészítőkkel kombináltunk.Az egyedi bárszekrény, bortartó és a lakás hangulata tükrözi fiatal tulajdonosának életfilozófiáját, stílusát: bulizás, barátok és a zene. 

 

 

 

A tervező team:

 

Construma 2010

 

 

Ács Erzsébet – projektvezető 

06/70977 9703
acs.erzsebet@icedsl.hu
www.ter-tervezes.hu

vezők:
Berzsenyi Márta
06/30231 8865
bmarta1@t-online.hu
www.bzm.hu

Joó Annamária
06/20546 9013
jooani@invitel.hu
www.jooani.hu

asszisztensek:
Hulvely Marianna
06/30521 0044
mira.vej@gmail.com

Kozáry Enikő
06/20920 8742
eniko.kozary@gmail.com
www.lak.fw.hu

Tímár Ildikó
06/30914 1478
timarildi@gmail.com
www.lakberendezo.net

Zsoltai Tünde
06/30382 8441
zsdome@t-online.hu
www.zsoltaitunde

 

Támogatók:

 

Construma 2010