Nemzetközi szálloda-, vendéglátó ipari- és gasztonómiai kiállítás, ahol a LOSZ ismét bemutatja: mire képesek hazai lakberendezőink… 

 

A Lakberendezők Országos Szövetsége – 67 Partnercéggel – idén is kiállít a Hoventa 2011 szálloda- és vendéglátóipari szakkiállításon. Az „A” pavilon 201-es standján, a 168 nm-es „Csillagszigeten” a Losz tervezői most a különböző csillagszámú szobákat mutatják be, ahol képzeletben bejárhatjuk az egész világot!

 

 

Kalandozásunkat egy finom kávéval kezdhetjük az antracit ragyogású „Lobbyban”. Hátizsákosan az amsterdami „Retro-Hostel” vendégei lehetünk, a „Modern Folklór” kedvelőit Tihanyba kalauzoljuk. Provance-ba várjuk a „Country Living” kedvelőit, de Los Angelesbe is eljuthatnak az „Art Deco” rajongói. Végül a bécsi Klasszikus Lakosztályban élvezhetjük a luxust. Idén egy 133 nm -es kertrész is tartozik a standunkhoz, ahova hangulatos „Teraszt” varázsoltak a Losz tervezői. Itt a relaxációé a főszerep, ahol gyönyörű kerti környezetben, az exkluzív kerti bútorok és jakuzzi mellett borkóstolóval várjuk az érdeklődőket. Aki többet szeretne megtudni a kiállításról, kérem tekintse meg a készülő honlapot: www.losz-kiallitasok.tk. A kiállítás nyitvatartási ideje 2011 október 11.-től október 14.-ig. Helyszíne: Hungexpo Budapesti Vásárközpont, Budapest, X. ker. Albertirsai út 10. „A” pavilon 201. stand.

 

Hoventa 2011

 

 

A LOSZ lakberendezői-tervező csapata:

 

Hoventa 2011

 

 

Ács Erzsébet

Ferenczi Éva

Istók Zsuzsa

Kis Judit

Lang Viktória

Nagy Valéria

Szakos Andrea

Timár Ildikó

Zsoltai Tünde