Inspiráló Otthon címmel került megrendezésre Debrecenben a Fórum Bevásárló Központban az idei lakberendezési kiállítás. (2011.április 28-29-30)

 

A kiállítók célja, hogy a látogatók ötletet kapjanak a stílusosan berendezett szép otthon megvalósításához, enteriőrök szemléltetésével. Rangos hazai és külföldi gyártók, forgalmazók vonultatták fel legújabb termékeiket ( bútor, textil, világítástechnika ) otthonunk berendezésére, csinosítására 300 négyzetméteren. Véleményem szerint a Fórum Üzletközpont impozáns belső tere ilyen bemutatók megrendezésére alkalmas, mert közel hozza az üzletházba belátogató közönséghez a gyártó cégek által kiállított termékeket, kiegészítőket, mintegy formálva az idelátogatók, nézelődők ízlésvilágát is.

 

 

A bemutatón kiállító cégek sorából kiemelném elegáns enteriőrök megjelenítésével a La Casa Design Szalont, a Class Design Üzletet, a Lakáskultúra Bútoráruházat, valamint a Kujbusvill Csillárszalont. Sajnos találkoztam az említettek színvonala alatti kiállítókkal is, akik termékeiket felhalmozva próbálták bemutatni azokat, koncepció nélkül. ( Szerencsére kevesen voltak).

 

 

Összegzésül: dicséretesnek ítélhető a Bevásárló Központ azon törekvése, kezdeményezése, miszerint a látogatókhoz közel hozta a divatüzleteken túl, a lakáskultúra színvonalas megjelenítését a stílus-harmónia ötvözetével.

 

 

Lejegyezte: Takács Tinka
enteriőr-tervező
Debrecen

Néhány képen szemléltetem az általam színvonalasnak ítélt enteriőr-blokkokat.

 

Inspiráló Otthon

 

Inspiráló Otthon

 

Inspiráló Otthon

 

Inspiráló Otthon