Enteriőrtrendek, a jelen és a jövő formái

 

2010. március 4. és 7. között rendezték meg a 13. Lakástrend és Design kiállítást, Magyarország egyik legjelentősebb lakberendezési és formatervezési seregszemléjét, amelyet, mint hosszú évek óta mindig, úgy most is a Műcsarnokban tekinthettek meg az érdeklődők és a szakmabeliek. Ismert és a piacra frissen belépett magyarországi forgalmazók enteriőr-szigetei, a hazai formatervezés befutott és kezdő alkotóinak standjai a „madeinhungary” szekcióban kaptak helyet.

 

Lakástrend és Design kiállítás - 2010Néhány program:

 

Rapid Randi lakberendezőkkel
Ha új lendületet akarsz venni és kreatív ötletekre vágysz, esetleg van elképzelésed, de gyakorlati problémákba ütköztél lakásod berendezését, átalakítását vagy felújítását illetően, keresd fel a 4szoba.hu olvasói által legmagasabbra értékelt lakberendezőit és dolgoztass velük egy rapid randi keretében. Hozd magaddal lakásod méretarányos alaprajzát és 15 perced van rá, hogy megtaláld a hozzád illő stílust, kedvenc lakberendeződet és a legjobb ötleteket!

 

Digitális világ a fürdőszobában
A Grohe Ondus digitális csaptelepcsalád látványos bemutatója a Caracalla Fürdőszoba Stúdió standján. A Bogár Róbert által megálmodott, különleges vizuális világú installációban megjelenő Grohe Ondus termékcsalád egyedülálló módon ötvözi a különleges design-t és a lemodernebb digitális technológiát, melynek magyarországi bemutatkozására a Lakástrend Kiállításon kerül sor.

 

 

És persze nem hiányozhattak a trendi enteriőrök sem … (lásd: a lenti fotógalériát)

 

« A 7 »