A MAXCity Lakberendezési Áruház a 2011-es évben az előző évektől eltérően nem jelenik meg különböző kiállításokon, hanem kihasználva azon szerencsés helyzetüket, hogy a magyarországi kiállítások többségén túlnyomórészt MAXCity-s üzletek jelentek meg, úgy döntöttek ők maguk szerveznek egy lakberendezési és design kiállítást az áruházon belül. A rendezvényhez széles körű marketing és reklámkampány kapcsolódik. A „DESIGN +” rendezvény időpontja: 2011. május 5. – május 8.

 

Ezen kiállításon nem csupán az áruház üzletei jelennek meg, hanem meghívott partnereknek is megjelenési lehetőséget biztosítanak, akik valami újdonságot képviselnek a hazai piacon. Magát a rendezvényt különböző szakmai és kevésbé szakmai programok is színesítik, hogy minden látogató találhasson számára érdekes programot.

 

MAX CITY Design+

 

 

Szövetségünk két felkérést kapott a rendezvénysorozaton belül: Vissza a jövőbe: enteriőr-verseny keretében, mely zártkörűen csak felkért résztvevők között zajlik, berendezhetünk egy enteriőrt valamelyik üzlet kirakatában. Nemcsak a világot, az időt is megállítjuk, kifordítjuk… lehetetlen megoldások, humor és egy csipetnyi varázslat. Április 30-tól megkezdődik a gigászok csatája, ismert és kevésbé ismert csapatok küzdenek egymással a Design+ legjobbja címért. Ugyan szakmai zsűri is értékeli az elkészült enteriőröket, de a látogatók is szavazhatnak. 5 különböző stílus, 5 különböző látásmód csap össze: Lakberendezők Országos Szövetsége, Spektrum Home, Junior Art Center, Co & Co Communication és Enter Team, 4szoba.hu. A végén csak egy maradhat 😉

 

MAX CITY Design+

 

 

A csapat tagjai:

Ács Erzsébet, Koronczay Noémi, Budai Ildikó, Darida-Sárközi Anita, Dudás Zsuzsanna, Katona Etelka, Nagy Valéria, Nyakó Judit, Rubin Eszter, Susán Piroska, Török Bernadett.

 

IDŐ-TÉR-KÉP: fotópályázat és installációs kiállítás

MAX CITY Design+A MAXCity rendezvénysorozatán szövetségünk egy különálló kb. 80 m2 területen mutatkozhat be a nagyközönségnek. Elkerülendő, hogy túlságosan statikus legyen a kiállítás, fotópályázatot hirdetünk a Junitim Studio Kft-vel közösen. Az installáció központi eleme és egyben a fotópályázat témája a Junitim által képviselt német gyártók prémium-kategóriás termékújdonságainak magyarországi bemutatása. A Bette GmbH. egy darab acéllemezből készülő, szabadon álló, zománcozott acél fürdőkád családjának legdivatosabb, a SAM Schulte GmbH. pedig beépített, változtatható fényerejű LED világítással felszerelt kozmetikai tükörcsaládjának legújabb tagját hozza Magyarországra. A pályázat célja a fenti termékek katalógusfotót utánzó megjelenítése egyedi látásmódban, változó környezetben. A három napos pályázat során a termékek más-más környezetbe kerülnek – melyet lakberendezőink terveznek meg. Pénteken a múlt, szombaton a jelen, vasárnap pedig a jövő enteriőrjei jelennek meg – nem feltétlenül a megszokott módon! Különleges anyaghasználat, térszervezés, kiegészítők… A fotók elkészítéséhez tehát biztosítjuk a profi módon berendezett enteriőrt, egy női és egy férfi modellt, valamint alap világítást. Pályázni amatőr és profi kategóriában lehet.

 

 

A fotópályázat időtartama

A fényképek készítésére 2011. május 6. és 8. között, minden nap 11.00 és 19.00 óra között van lehetőség a következő helyszínen:
MaxCity Lakberendezési bevásárlóközpont
2045 Törökbálint,
Tópark u. 1/a.

 

 

Programok:

– sminkbemutató
– divattanácsadás
– ékszerbemutató és vásár
– gasztro-időutazás

 

MAX CITY Design+

 

 

Kövesse az eseményeket a Facebook-on:

kirakat:
www.facebook.com/#!/album.php?fbid=143393382397683&id=142116675858687&aid=32063&closeTheater=1

fotópályázat:
www.facebook.com/#!/pages/ID%C5%90-T%C3%89R-K%C3%89P-fot%C3%B3p%C3%A1ly%C3%A1zat-%C3%A9s-install%C3%A1ci%C3%B3s-ki%C3%A1ll%C3%ADt%C3%A1s/139927052744488?sk=wall