Tavaly indult útjára a Lakberendezés és Design kiállítást, melynek kibővített, továbbfejlesztett, új alapokra helyezett változata 2012-ben debütál OTTHONDesign néven, egy időben a CONSTRUMA építőipari szakkiállítással. A kiállítás felöleli a lakásbelső kialakításának teljes témakörét, a design legújabb trendjeit, a fürdőszoba témakörét, sőt a beépíthető szórakoztató elektronikai eszközöket, háztartási nagygépeket és világítástechnikát is.

 

Otthon Design

 

 

AJÁNLATUNK:

– Exkluzív helyszín: G pavilon

– Egyidejű kiállítás: CONSTRUMA (építőipar), URB:ICON (település- és városfejlesztés)

– Gyakorlati bemutatók a végfelhasználóknak

 

 

A LEGÚJABB TRENDEKTŐL A FELÚJÍTÁSIG

Az Otthon Design kiállítás teljes képet kíván adni a látogatóknak a lakásbelső kialakításához. A látogatók részéről meglévő igény, hogy egy időben szeretnék áttekinteni a ház építéséhez, átalakításához szükséges alapanyagokat, megoldásokat valamint a belső kialakításokhoz, berendezéshez szükséges tárgyakat, stílusokat, trendeket. Éppen ezért kiállítóként várunk minden olyan céget, mely a lakások, házak belsejében berendezésként beilleszthető tárgyat forgalmaz vagy gyárt, tervez és kivitelez: a legmodernebb trendi bútoroktól, szórakoztató elektronikától a meglévő tárgyak megújítását, átrendezését segítő praktikáig vagy lakberendezési tippig.

 

 

GYAKORLATI BEMUTATÓK

A kiállítás mellett gyakorlati bemutatókkal is várjuk majd a látogatókat, ahol vásárlási döntéseik meghozatalához kaphatnak majd praktikus tanácsokat, ötleteket. A kiállító cégek számára felkínáljuk azt a lehetőséget, hogy a három nagyközönségnapon (péntektől-vasárnapig) gyakorlati bemutatóval egybekötött termékbemutatót tarthatnak.

 

 

MÉDIATÁMOGATÁS

A kiállítók részvételének sikeréhez elengedhetetlen kommunikációt többek között kiemelt médiapertnerünk az OTTHON MAGAZIN és kiadója az IQ Press is támogatja. Ez a lehetőség célzott kommunikációt tesz lehetővé a kiállítás célcsoportjával. Az OTTHONDesign önálló kommunikációjában az írott sajtó, az online eszközök mellett óriásplakát kampányt is tervezünk. És mindezek mellé a CONSTRUMA teljes kommunikációban is minden eszközön jelen lesz az új kiállítás is.

 

 

Az OTTHONDesign 2012 szakmai partnerei:

LOSZ, Lakberendezők Országos Szövetsége

Magyar Bútor- és Faipari Szövetség

Magyar Uszodatechnikai Egyesület

Országos Asztalos és Faipari Szövetség

Forrás: OtthonDesign