Havonta jelentkező magazinműsor indult a DUNA TV-n, mely bemutatja az elmúlt korok lakberendezési irányzatait, napjaink divatos trendjeit és a jövő technológiáját. A műsorban – a szerkesztők elképzelése szerint – a LOSZ tervezői és egyéb szakmák szakemberei adnak hasznos tanácsokat és segítik az érdeklődőket otthonaik kialakításában.

 

Térhatás a Duna Tv-nÚj műsort indított a Duna TV. A Duna TV havonta jelentkező Térhatás című magazinműsorában bemutatja az elmúlt korok lakberendezési irányzatait, napjaink divatos trendjeit és a jövő technológiáját. Megismerhetünk pályakezdő és már elismert iparművészeket, belsőépítészeket és lakberendezőket egyaránt, akik – a szerkesztőség elsődleges szándéka szerint – hasznos tanácsaikkal segítenek minket otthonunk kialakításában.

 

 

Eddig három adás került levetítésre, melyekben a szerkesztők választása szerinti LOSZ tagjaink (Szentesi Nóra elnök, és korábbi „Év Lakberendezői” díjjal kitűntetett lakberendezőink: Budai Ildikó, ill. Bárdóczky Andrea) vezették be a lakberendezés rejtelmeibe az érdeklődőket – más szakmák szakemberei mellett. Bár az első adásokhoz intrjúalanyt az „Év Lakberendezői” közül választott a Duna TV szerkesztősége, a lehetőség mindegy egyes tagunk számára nyitva áll! (Bár a LOSZ csak, mint tanácsadó szerepel a teljes egészében a Duna TV stábja által szerkesztett műsorban – így az interjú-alany választás joga is az övék -, ám az esetleges önként jelentkezőket kérjük titkárságunkon érdeklődni a további lehetőségekről.)

 

 

Az első (februári) adás a hálószoba, a második (márciusi) a fürdőszoba praktikus kialakításához és a kiegészítők kiválasztásához adott hasznos tanácsokat, a harmadik (április 24-én levetített) műsorban a nappali szoba témakörét járta körül a szerkesztőség. A havi rendszerességűre tervezett új adások bemutatása: minden hónap utolsó szombatját, kb. 15.00 órai kezdettel, a szombat délutáni film után. Az eddig lement adások visszanézhetők: www.dunatv.hu/musor/videotar?query=térhatás.

 

 

További info: www.terhatas.hu/partners.php
A 2010 februári adás fő témája a hálószoba berendezése, a padló kiválasztásától kezdve, egészen a magunk készítette ágytakaróig. Megtudjuk, mi a jó gardrób titka, a LED-fényekről és a patchwork technológiáról is megtudhatunk sok mindent… A 2010 márciusi adásban a fürdőszoba praktikus kialakításához és a kiegészítők kiválasztásához kapunk hasznos tanácsokat. Megtanulunk design-betont önteni mosdónak, kidekorálunk és felújítjunk egy régi, elhasznált kádat…

Térhatás a Duna Tv-n