A kiállítási területünkön, 112 négyzetméteren egy képzeletbeli -korábban bontásra ítélt, ám mégis rehabilitált- gyárépület falait építjük fel, mely egy egyterű „LOFT” lakást fog majd közre.

 

Tippek Szigete 2011

 

 

A Loftunk lakója egy szintén képzeletbeli fiatal, egyedülálló informatikus srác. A fiúnak kisgyermek kora óta a számítógép a mindennapok eszköze, e nélkül nem tudja elképzelni az életét. Programozási tudását rendkívül magas szintre emelte, sok világcég alkalmazza őt a különféle technikai vívmányok kidolgozása során. Lakásában az elektronikának nagy a szerepe, intelligens rendszerrel irányítja a világítást, az árnyékolást, a biztonsági rendszert. Gépesített konyhájában a konyhai készülékeket az „iPhone”-járól irányíthatja, amely még arról is értesíti, ha a hűtőből elfogyott a tej!

 

Tippek Szigete 2011

 

 

A fiatalember szereti az egyszerű, de nagyszerű megoldásokat, értékeli a régi tárgyakat, a művészeti alkotásokat. Jó a humorérzéke, kedveli a nem megszokott, meghökkentő dolgokat. Így kerülhetett be lakásába egy régi falusi wc-bódé,amely belülről a legmodernebb technikával felszerelt szanitert rejti.

 

 

A fürdőszobája a háló-dolgozóval egyben, közös nyitott térben van. A nappali tágas, szellős tere segíti a kikapcsolódásban, míg ha éppen programot ír, elzárja magát a külvilágtól, amikor csak Ő és a Computere létezik. Természetesen szívesen látja vendégül barátait, akiket a tetőteraszon berendezett kellemes kiskert várja, grillező és bárpult, finom falatok és hűsítő koktélok társaságában.

 

Tippek Szigete 2011

 

 

Tippek Szigete 2011

 

 

A Lakberendezők Országos Szövetsége tervező csapata felvállalja, hogy ismét olyan enteriőrt varázsol a kiállításra, mely megállítja a látogatókat, meghökkentő megoldásokkal felkelti az érdeklődést, és az emberek hírét viszik a Tippek Szigetének. A tagcégeink számára olyan lehetőséget biztosít ez a különlegesség, amely teret ad a technikai újdonságok, a különleges anyagok, eszközök, az informatika, a design termékek bemutatására.

 

A LOSZ „LOFTonLINE” Tervezőcsapata

Helyszín:
Construma 2011. Április 5-10.
Lakberendezés+Design
LOSZ kiállítási stand

 

 

Tippek Szigete 2011