Ceramika Tubądzin Kerko Hungária Rt.

Tubądzin-csoport

KERKO Hungária Zrt.

 

A Tubądzin-csoport a lengyel, vezető kerámialap-gyártók egyike, élenjáró az innovációban. 1983-as megalakulása óta következetesen fejleszti kínálatát, hogy az mindinkább igazodjon a piac elvárasaihoz. Kerámialapjaik nem csak elismerten a legmagasabb színvonalú dizájnt követik, de a minőségi feltételek betartásáról is igen szigorú ellenőrzés gondoskodik. Így minden egyes termékük tökéletesen megfelel az európai követelményeknek, szabványoknak.

 

MONOLITH

A legújabb trendek és a belsőépítészeti időtlen klasszikusok kombinációjából jött létre. A nagyformátumú MONOLITH panelek meglepő designja utat nyit Önnek egy olyan világra, amelyet a kő ereje és a beton nyersanyaga inspirál.

 

Nagyszerű esztétikai benyomások, olyan felületeken, amelyek lenyűgöznek stílusuk és integritásuk miatt. Túllép a hagyományos tervezési gondolkodáson. Tágabb értelemben óriási lehetőséget ad a nagyméretű formátum, mely akár 120×240 cm is lehet.
Az új dimenzió számtalan elrendezési lehetőséget nyit meg. A fuga minimális mennyisége egyszerűséget és harmóniát eredményez.

 

A Tubądzin-csoport számára rendkívül fontosak kereskedelmi partnerei. A kerámialapok forgalmazása nagykereskedőkre épül, ők szolgálják ki a szalonokat, viszonteladóikat.

 

 

KERKO Hungária Zrt – „A csempe NAGYker”

1995 óta foglalkozik hidegburkolatok kis- és nagykereskedelmével. Termékprofilunk minden, ami fürdőszoba és hidegburkolat: fali csempe, konyha csempe, padlólap, járólap, lépcsőlap, gress lap, lábazat, homlokzati lap, klinker burkolat, mozaik.

 

Web: www.tubadzin.pl

www.kerko.hu

 

[tabs slidertype=”images” auto=”yes” autospeed=”4000″]
[imagetab width=”800″ height=”500″]https://lakberendezok.hu/wp-content/uploads/2018/03/Tubadzin.2018.01.jpg[/imagetab]
[imagetab width=”800″ height=”500″]https://lakberendezok.hu/wp-content/uploads/2018/03/Tubadzin.2018.02.jpg[/imagetab]
[imagetab width=”800″ height=”500″]https://lakberendezok.hu/wp-content/uploads/2018/03/Tubadzin.2018.03.jpg[/imagetab]
[/tabs]