IBD Magyarország

IBD Magyarország Kft.

 

 

Az IBD Magyarország Kft. 2010-ben indult útjára kizárólag magyar tulajdonú vállalkozásként. Tulajdonosai és munkatársai már több mint 10 éve a magyar piacon, azon belül is a fürdőszobai felszerelések, a meleg burkolatok és ki-egészítők nagykereskedelmével foglalkoztak.

 

Tapasztalatainkat összegyűjtve azzal a céllal hoztuk létre vállalkozásunkat, hogy a magyar kiskereskedőknek, vállalkozóknak és ez által a lakossági vásárlók részére kiemelkedő színvonalú és minőségű termékeket biztosítsunk. Nagykereskedelmi tevékenységünk elsődleges célja viszonteladóink elégedettsége, ezért már a kezdetekkor lefektettük alapelveinket, amelyek alapján működtetjük és fejlesztjük az IBD Magyarország Kft tevékenységét: Erős, megbízható márkáink és magas színvonalú szolgáltatásaink által, kiváló üzleti haszon elérésének lehetőségét nyújtjuk kereskedő partnereinknek.

 

Kiemelt gyártónk közé tartozik a MARMORIN. A MARMORIN mosdók és fürdőkádak nem csak Magyarországon, de a világ különböző földrészein és tájain óriási népszerűségnek örvendenek. Egyedi formavilágával és széles választékával kifejezetten erős és nívós terméket biztosít.

 

Balia kád:
A Balia kád tökéletes választás azoknak, akik szeretnék átélni az otthoni wellness élményét. Ennek csodálatos kádnak az űrtartalma 365 liter. A kád kapható koncepcióban is, ha szeretjük a tökéletes harmóniát, amikor is minden mindennel passzol, összeillik. A BALIA kellemes formavilágát tekintve azonos, pultra ültethető mosdóval együtt, akár egy teljes szettben is kérhető.

 

Web: www.ibdesign.hu

 

[tabs slidertype=”images” auto=”yes” autospeed=”4000″]
[imagetab width=”800″ height=”500″]https://lakberendezok.hu/wp-content/uploads/2018/04/IBD.2018.01.jpg[/imagetab]
[imagetab width=”800″ height=”500″]https://lakberendezok.hu/wp-content/uploads/2018/04/IBD.2018.02.jpg[/imagetab]
[/tabs]