Parador Parketta Stúdió

Parador Parketta Stúdió

 

 

PARADOR PRÉMIUM PADLÓBURKOLATOK

 

A melegburkolat piacon padlók ezreiből válogathatunk, designban és minőségben egyszerűtől a prémiumig. Miben kimagaslóak a német Parador prémium padlóburkolatai?

  • Fontos a minőségi anyaghasználat: a Parador a legjobb minőségű alapanyagokból dolgozik, ehhez párosul a professzionális és innovatív gyártástechnológia.
  • Fontos a padló megjelenése, hogy tetsszen is amit látunk: a Parador különös gondot fordít a külsőre. Készparketta, laminált-, vagy vinyl padló: mindegyik típusnál a minél élethűbb felületre, a finom megmunkálásra, az eredeti padlódesignra helyezik a hangsúlyt. Éppen ezért külön fejlesztő csoport dolgozik a külső kialakításon, és több kollekciót neves designerek terveztek. (Zaha Hadid, Karim Rashid, Ora Ito, Hadi Teherani).
  • Fontos a választék: talán az egyik legszélesebb padló választékot kínálja a Parador. Szélességben, hosszúságban, mintázatban és színekben is számtalan választási lehetőségünk van. Így mindenki megtalálja az otthonába tökéletesen passzolót: például a hajópadló méretű, fához megszólalásig hasonlító lamináltat, vagy akár a fa mintázatú, fürdőszobába is rakható vinylt.

 

Web: www.paradorparketta.hu

 

 

[tabs slidertype=”images” auto=”yes” autospeed=”4000″]
[imagetab width=”800″ height=”500″]https://lakberendezok.hu/wp-content/uploads/2018/04/Parador.2018.01.jpg[/imagetab]
[imagetab width=”800″ height=”500″]https://lakberendezok.hu/wp-content/uploads/2018/04/Parador.2018.02.jpg[/imagetab]
[imagetab width=”800″ height=”500″]https://lakberendezok.hu/wp-content/uploads/2018/04/Parador.2018.03.jpg[/imagetab]
[/tabs]