SpaTrend Kft.

SpaTrend Kft.

 

 

A SpaTrend Kft. a tökéletes kert és wellness tér teljes berendezéséhez kínál széles választékban masszázsmedencéket, kerti bútorokat, grillsütőket, szaunákat és árnyékolókat. A sokszínű termékpaletta mellett a SpaTrend nagy hangsúlyt fektet arra, hogy professzionálisan szolgálja ki ügyfeleit, és hogy a forgalmazott termékek a legmagasabb minőséget képviseljék.

 

A modern kert elengedhetetlen eleme az otthonunk stílusához és igényeinkhez illeszkedő kerti bútor. A letisztult vonalvezetésű Jati és Kebon bútorok, így a bemutatott Truro kerti ülőgarnitúra és Byron napozóágy meghitt kerti pihenőhellyé varázsolják kertünket, teraszunkat. Válogassa össze a stílusos Jati és Kebon bútorokból kültéri nappalijának teljes berendezését!

 

Ahhoz, hogy nyáron, a nagy melegben, vagy az esős időben és élvezhessük teraszunk kényelmét, megfelelő árnyékolástechnikára lesz szükségünk. A hagyományos napernyők világát teljesen megújító Umbrosa légiesen könnyed, a természet formáiból ihletett merített, letisztult színvilágú kollekciót alkotott. Az árnyékgyártásban kitűnő világhírű cég egy ponton rögzített napernyői sokoldalú flexibilitással rendelkeznek, míg a több helyen fixált árnyékolók kényelmes stabilitásukkal tűnnek ki a tömegből.

 

A nyári kerti partyk, családi összejövetelek nem lennének teljesek a grillezés élménye nélkül. A standon kiállított különleges OFYR grillsütő egy funkcionális műalkotás, melynek célja, hogy miközben szépségével gazdagítja a környezetét, meleget ad, és elmélyíti az étkezés szeretetét. Az OFYR a maga egyszerű, klasszikus és elegáns vonalaival tökéletesen illeszkedik bármilyen környezetbe. Egyformán jól mutat egy előkelő étterem teraszán és egy családi ház kerti környezetében.

 

Web: www.spatrend.hu

 

 

[tabs slidertype=”images” auto=”yes” autospeed=”4000″]
[imagetab width=”800″ height=”500″]https://lakberendezok.hu/wp-content/uploads/2018/04/SpaTrend.2018.01.jpg[/imagetab]
[imagetab width=”800″ height=”500″]https://lakberendezok.hu/wp-content/uploads/2018/04/SpaTrend.2018.02.jpg[/imagetab]
[imagetab width=”800″ height=”500″]https://lakberendezok.hu/wp-content/uploads/2018/04/SpaTrend.2018.03.jpg[/imagetab]
[imagetab width=”800″ height=”500″]https://lakberendezok.hu/wp-content/uploads/2018/04/SpaTrend.2018.04.jpg[/imagetab]
[/tabs]