Novo Home Bútor Kft.

 

Novo Home Bútor Kft.

 

 

Cégünk kimagasló minőségű, formatervezett, modern ADA és Tom Tailor ülőgarnitúrákat, ágyakat forgalmaz. Az osztrák ADA bútorgyár egyik legjelentősebb márkaképviselete vagyunk. Minden nálunk megrendelt ülőgarnitúra és ágy a vásárlók igénye szerint, egyedi kivitelben készül. Modelljeinknél óriási szövet-, méret-, és elemválaszték áll vevőink rendelkezésre. A közelmúltban termékkínálatunkat étkező asztalokkal és székekkel bővítettük, hogy a kárpitos bútorok teljes palettáját kínálhassuk vásárlóinknak. Annak érdekében, hogy tökéletessé tegyük az enteriőrt, a bútorokon kívül tapétát, szőnyeget és parkettát is kínálunk.

 

A Start Up lakásba cégünk egy Tom Tailor ágyat szállít, zöld színű kárpittal, kiváló minőségű ágyráccsal és hideghab matraccal. Az ágy háttámláján Tom Tailor Print fokozza a fiatalos, laza megjelenést.

 

A Lux Up lakásba 6 db exkluzív étkezőszéket szállítunk, selyemfényű, Aqua Clean, bársony kárpittal, gombozott háttámlájú kivitelben. A székek tömörfa vázzal készülnek, a lábak pácszíne sötétbarna. Az ülőfelület alatt található rugós alátámasztás még tovább fokozza a kényelmet.

 

Web: www.novohome.hu

 

Partnercégünk megtalálható a 2019-es Construmán:

  • Design Generációk – Start Up és Lux Up stand (“F” pavilon 201/A-B)
  • önálló kiállítóként – “G” pavilon 404/A stand

 

Novo Home Bútor Kft.

 

Novo Home Bútor Kft.

 

Novo Home Bútor Kft.