SpaTrend Kft.

SpaTrend Kft.

 

 

A SpaTrend Kft. a tökéletes kert és wellness tér teljes berendezéséhez kínál széles választékban masszázsmedencéket, kerti bútorokat, grillsütőket, szaunákat és árnyékolókat. A sokszínű termékpaletta mellett a SpaTrend nagy hangsúlyt fektet arra, hogy professzionálisan szolgálja ki ügyfeleit, és hogy a forgalmazott termékek a legmagasabb minőséget képviseljék.

 

A modern kert elengedhetetlen eleme az otthonunk stílusához és igényeinkhez illeszkedő kerti bútor. A letisztult vonalvezetésű Jati és Kebon bútorok, a Truro kerti ülőgarnitúra és a Byron napozóágy meghitt kerti pihenőhellyé varázsolják kertünket, teraszunkat.

 

Ahhoz, hogy nyáron, a nagy melegben, vagy az esős időben és élvezhessük teraszunk kényelmét, megfelelő árnyékolástechnikára lesz szükségünk. A hagyományos napernyők világát teljesen megújító Umbrosa légiesen könnyed, a természet formáiból ihletett merített, letisztult színvilágú kollekciót alkotott. Az árnyékgyártásban kitűnő világhírű cég egy ponton rögzített napernyői sokoldalú flexibilitással rendelkeznek, míg a több helyen fixált árnyékolók kényelmes stabilitásukkal tűnnek ki a tömegből.

 

A nyári kerti partyk, családi összejövetelek nem lennének teljesek a grillezés élménye nélkül. Az OFYR grillsütő egy funkcionális műalkotás, melynek célja, hogy miközben szépségével gazdagítja a környezetét, meleget ad, és elmélyíti az étkezés szeretetét. Az OFYR a maga egyszerű, klasszikus és elegáns vonalaival tökéletesen illeszkedik bármilyen környezetbe. Egyformán jól mutat egy előkelő étterem teraszán és egy családi ház kerti környezetében.

 

Web: www.spatrend.hu

 

Tagcégünk megtalálható a 2019-es Construmán:

  • Design Generációk – Start Up és Lux Up stand (“F” pavilon 201/A-B)

 

SpaTrend Kft.

 

SpaTrend Kft.

 

SpaTrend Kft.

 

SpaTrend Kft.