Construma 2022

Construma 2022 - ERGO - Home

A Lakberendezők Országos Szövetsége a 2022 tavaszán / a 2022. április 6-a és 10-e között megrendezendő Construma alkalmával az ergonómiát helyezi fókuszba.

A kiállítást otthonteremtési szándékkal felkeresők három különböző pavilonban felépített tematikus standokon nemcsak az aktuális trendek és örökérvényű esztétikai normák jegyében fogant enteriőrökből, forradalmian új anyagok és korszerű megoldások sorából meríthetnek inspirációt, de a lakóterek megszervezésének sarkalatos ergonómiai szempontjairól is hasznos információkat szerezhetnek.

A B pavilonban az együtt töltött minőségi szabadidő multifunkciós színterein, a nappali- és étkezőzónán túl a praktikus, ugyanakkor pihentető hálószobák titkaiba pillanthat be a kíváncsi látogató, a D csarnokban látványos kültéri konyhában “főzik ki” a sokat tapasztalt szakemberek a kényelmesen használható munkazónák alaposan átgondolt terveit, míg az E pavilonban annak lehetünk szemtanúi, hogyan költözik be az otthoni wellnessen túl a fitness is egy nagyvonalú vagy éppen kellemesen üdítő fürdőszobába.

Az egyes helyiségtípusok látványos bemutatása mellett, tervező tagjaink tanácsadással állnak a látogatók rendelkezésére

A szakmai szövetség a bennünket körülvevő természeti környezettel való együttélés fontosságára is felhívja a figyelmet, hiszen az elmúlt két évben kialakult emberpróbáló helyzetben óhatatlanul átértékelődött nemcsak szűkebb belső, de tágabb külső élettereink szerepe is.

Idén is vezérfonal maradt a művészetpártolás: a LOSZ örömmel tárja az érdeklődők elé a kortárs magyar alkotók fantáziadús műveit, s törekszik rá, hogy az általuk képviselt érték és egyediség üzenetét mindenki számára befogadhatóan közvetítse a gondosan megtervezett, vizuálisan vonzó, ugyanakkor élhető terekbe helyezésnek köszönhetően.

 

Moodboardok: