LOSZ Műhely – 2023. november 22.

LOSZ Műhely a MaxCityben

Meghívó

 

Kedves Tervező!

Szeretettel meghívunk a második Max Cityben tartandó LOSZ Műhely eseményünkre, ahol ismét öt tagcégünk mutatkozik be a tervezők számára. Ez a rendezvény újra jó alkalom, hogy egy délelőtt alatt ne csak egy, hanem rögtön öt cég termékkínálatával és újdonságaival ismerkedhessünk meg.

LOSZ Műhely
Időpont: 2023.november. 22. szerda, – 10:00-12:30
Helyszín: MaxCity Lakberendezési Bevásárlóközpont, 2045 Törökbálint, Tópark u. 1/a

 

Program:

 • 09:45-10:00 regisztráció
 • 10:00-12:00 előadások és prezentációk
 • 12:00-12:30 ismerkedés, kapcsolatépítés

 

Előadó cégek:

 • Momento Design – „Hogyan tervezzünk jól, valódi prémium fürdőszobát? Előnyök a tervezőnek, haszon a tulajdonosnak.”
  o A Momento ezúttal nem egy márkát mutat be, hanem a gyakorlati tapasztalatait szeretné megosztani több gyártó anyagait felhasználva (THG Paris, Oasis Italy, BMT Bagni, Italgraniti, Bette, stb.), szín-, anyagminták és katalógusok bemutatásával.
 • Tres – „100% Made in Spain”
  o Tres csaptelepek és zuhanyrendszerek bemutatója.
 • Locatelli – „Innovatív mintázatok”
  o A perforált lemezeket gyártó Locatelli a már jól ismert hagyományos minták mellett vadonatúj, innovatív formavilággal áll elő, amelyek új, stílusos belsőépítészeti lehetőségeket kínálnak a dizájn tudatos tervezőknek és megrendelőknek. Az új termékek is magukban hordozzák a perforált farostlemezek gyártásának minden jól ismert technikai előnyét, továbbá a farost alapanyag mellett megjelent az alumínium is a palettán.
 • Legrand – „Minőségre tervezve”
  o A Legrand ars poetikája: Villanykapcsolók itthonról az otthonokba! Avagy akkor jó hazatérni, ha kellemes színek, formák, magasminőségű design vár.
 • Rehau – „Gondolj másképp a Rehau–ra”
  o Prémium bútorlapok a Rehau kínálatában.
 • Casati Color – „Falfestési trendek és lehetőségek a 2023-as és 2024-es évben.”
  o Egyedi, különleges és megismételhetetlen! Ez a dekorfalak világa. Viszont azt tudtad, hogy mennyi problémára lehet megoldást találni a normál festékek közül is? A Casati Color erre mutat be pár példát prezentációja alkalmával.


A rendezvény ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

 

A rendezvény létszáma limitált, ezért kérjük, hogy a program előtt 48 órával jelezd, ha nem tudsz részt venni a regisztrált eseményen, hogy a várólistán levő kollégák ebben az esetben lehetőséget kapjanak a részvételre, illetve a szervezők is tudjanak kalkulálni a pontos létszámmal.