LOSZ Műhely a Technogym-nél

Technogym - Wellness meets design

Meghívó

 

Szeretettel meghívunk a LOSZ Műhely keretében megrendezésre kerülő Technogym (Finn Wellness Kft.) tagcégünk szakmai előadására, ahol megismerkedhettek az általuk kínált megoldások széles választékával a fitness és wellness terén. Az előadás után az exkluzív bemutatóteremben testközelből tekinthetitek meg és próbálhatjátok ki a professzionális és egyben szemet gyönyörködtető megoldásokat.

Az előadás angol nyelven lesz. Előtte és utána az esemény magyarul zajlik.

 

LOSZ Műhely

Időpont: 2023. május 10. – szerda, 10:00-12:00
Helyszín: Technogym Budapest bemutatóterem, 1037 Budapest, Szépvölgyi út 63/a

 

Program:

  • 09:45-10:00 érkezés, regisztráció
  • 10:00-10:10 köszöntő (Junttila Risto, tulajdonos, Finn Wellness Kft.)
  • 10:10-11:00 Cristian Brugnoli olasz vendégelőadó előadása (Architecture and Interior Design Director – Technogym, Italy) – angol nyelven
  • 11:00- 12:00 bemutatótermi körbevezetés, networking, kávé, üdítő, szendvicsek

 

A Finn Wellness Kft. a Technogym piacvezető prémium olasz fitness márka kizárólagos hazai forgalmazója, mely központi szerepbe helyezte a design-t és az exkluzivitást, és világszerte szoros együttműködésben dolgozik belsőépítészekkel, lakberendezőkkel és designerekkel. A teljeskörű szolgáltatásnyújtás szellemében nem csak a fitness, hanem a wellness területén is több évtizedes tapasztalatuk van, komplett Finnrelax spa megoldásokkal (finn szaunák, infrakabinok, gőzkabinok stb.) tudnak szolgálni, a tervezéstől a kivitelezésen át a szervizelésig.


A rendezvény ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

 

A rendezvény létszáma limitált, ezért kérjük, hogy a program előtt 48 órával jelezd, ha nem tudsz részt venni a regisztrált eseményen, hogy a várólistán levő kollégák ebben az esetben lehetőséget kapjanak a részvételre, illetve a szervezők is tudjanak kalkulálni a pontos létszámmal!


Kérdés esetén az alábbi elérhetőségeken állunk rendelkezésre:

Szekosán Anett
sales & marketing manager
+36 30 259 5091
szekosan.anett@finnwellness.hu

Szekosán Anett - Technogym