LOSZ Műhely - Fedezd fel az Ajtógyár/Kilincsgyár óbudai áruházát!

LOSZ Műhely - Fedezd fel az Ajtógyár/Kilincsgyár óbudai áruházát!

Meghívó

 

Szeretettel meghívunk minden kedves szakmai érdeklődőt a 2023. június 13-án és 15-én tartandó Ajtógyár / Kilincsgyár áruházi nyílt napunkra!

 

Hogyan fér el 1000 m2-en több mint 70 márka több ezer terméke? Miért érdemes végignézni kínálatunkat, és hogyan tudod kiválasztani belőle a neked megfelelőt? Hogyan ne vessz el az ajtólabirintusban és a kilincsfalak között?

Többek között ezekre a kérdésekre kapod meg a választ szakmai nyílt napunkon, ahol bemutatjuk óbudai áruházunkat „pincétől a padlásig”. Végigvezetünk az ajtólabirintusunkban, ahol számtalan szabvány, egyedi, design vagy akár prémium beltéri ajtót láthatsz, és próbálhatsz ki. Felfedjük a falban futó tolóajtók titkait, és bevezetünk a tapétaajtók csodás világába. Együtt veszünk el a több ezer kilincs és bútorfogantyú kollekció birodalmában. És megmutatjuk büszkeségünket, a nyugalom és kreativitás szigetét, a Design Műhelyt, ahol csillogó-villogó kristályfogantyúk, exclusive üvegkilincsek és mozaik ajtóhúzók, izgalmas bútorfogantyúk és gombok között szoktunk/lehet ötletelni, konzultálni kollégáinkkal, vagy akár partnereink saját ügyfelükkel.

 

LOSZ Műhely

 

Időpont: 2023. június 13. (kedd), 15. (csütörtök), 10:00-14:00
Helyszín: Az Ajtógyár / Kilincsgyár Óbudai áruháza, 1038 Budapest, Fürdő u. 2.

 

A szakmai nyílt nap programterve:

  • 09:30-10:00 Érkezés, kávézás, sütizés
  • 10:00-10:15 Néhány szó az Ajtógyár / Kilincsgyár story-ról és partnerprogramunkról
  • 10:15-12:00 Az interaktív áruházbejárás során bemutatjuk Pascal, Full Doors, Jan beltéri ajtókat és a JAP Liberty bejárati rendszert
  • 12:00- 13:00 Bemutatjuk teljes kilincskínálatunkat, Furnipart, Rujz Design és Viefe márkájú bútorfogantyú kínálatunkat, valamint a Sicis kilincseket és ajtóhúzókat.
  • 13:00-14:00 Feladatok megbeszélése, szendvics-ebéd, networking

A résztvevőket nem hagyjuk üres kézzel távozni, hanem promóciós anyagokkal és katalógusokkal látjuk el.


A szakmai napon való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött!

A rendezvény létszáma limitált, ezért kérjük, hogy a program előtt 48 órával jelezd, ha nem tudsz részt venni a regisztrált eseményen, hogy a várólistán lévő kollégák ebben az esetben lehetőséget kapjanak a részvételre, illetve a szervezők is tudjanak kalkulálni a pontos létszámmal!


További kérdés esetén az alább található elérhetőségeken rendelkezésre állunk:

 

Botos Karolina
PR, Marketing
+36 30 172 2825
botos.karolina@ajtogyar.hu
Web: ajtogyar.hu
Shop: kilincsgyar.hu