Megújuló LOSZ programok 2023-ban

Megújuló LOSZ programok 2023-ban

2023-ban a Lakberendezők Országos Szövetsége új rendezvény sorozatokkal bővíti az általa szervezett eseményeket, megújítja kedvelt programjait és megőrzi legnépszerűbb rendezvényeit.

Célunk, hogy megteremtsük a lehetőséget a szakmai fejlődésre és továbbképzésre, a bemutatkozásra, a szakmai kapcsolatépítésre és a hasznos eszmecserére.

LOSZ Randevú

A LOSZ Randevú-ként bevezetésre kerülő új rendezvényünk csak LOSZ tagoknak szól, melyre elsősorban tervező tagjainkat várjuk, hogy kötetlen szakmai beszélgetés keretében egyrészt a minket, tervezőket érintő kérdésekről, szakmai problémákról cseréljünk tapasztalatokat, illetve egy-egy érdekes meghívottal ismerkedjünk meg, akit a szakmai előadása után kérdezhetünk munkájáról, kihívásairól és inspirációiról.

LOSZ Paletta

LOSZ Paletta néven új rendezvénysorozatot indítunk el, ahol tagcégeinknek nyújtunk bemutatkozási lehetőséget egy workshop keretein belül.

Ezeken az alkalmakon a tagcégek lehetőséget kapnak a lakberendezőkkel történő kapcsolatépítésre, szakmai kérdések megvitatására és termékeik bemutatására. A régebbi tagcégek frissíthetik az információkat a tervezők felé termékeikről és szolgáltatásaikról, az új cégek pedig bemutatkozhatnak a szakma előtt.

LOSZ Séta

Egy másik új eseményünk a LOSZ Séta elnevezést kapta. Ennek keretében a tervezők és a szakma iránt érdeklődők izgalmas, szakmai szempontból különleges helyszíneken tehetnek látogatást, vezetéssel egybekötve, olyan projekteket és épületeket tudnak testközelből megtekinteni, amelyekhez átlagemberként nehezen tudnak közel kerülni. Minden alkalommal felkérünk egy, a projekthez közelálló szakértőt, hogy a résztvevőket beavassa a kulisszatitkokba.

LOSZ Live

Elindítjuk az új LOSZ Live sorozatot, amely online formában lesz elérhető minden hónap utolsó hétfőjén.

A LOSZ irodájából történő bejelentkezések alkalmával aktuális információkat kaphatnak tagjaink, például a portfólió összeállításáról, frissítéséről, vagy a hírlevélbe történő feltöltés gyakorlatáról.

LOSZ Business brunch

A LOSZ tagcégei számára bevezetjük a Business brunch elnevezésű rendezvényünket.

A negyedévente megrendezésre kerülő üzleti reggelin tagcégeinknek lehetősége lesz eszmecserét folytatni az üzletszerzésről, együttműködésről és tapasztalatot cserélhetnek a szakmában felmerülő igényekről.

LOSZ Műhely

Folytatjuk a LOSZ Műhelyek szervezését, ahol tagcégeink számára szervezünk tervezői workshopokat saját bemutatótermükben.

Ezeken a rendezvényeken szakmai előadásokkal egybekötött termékbemutatókra lesz lehetőség, akár a házigazda céget kiegészítő más cégek bemutatkozásával. Akiknél a helyszínen nem megoldható ez az esemény, a számukra felajánljuk a MaxCity rendezvénytermét.

LOSZ Szakmai konferencia

A kopaszi-gáti nagysikerű LOSZ Őszi Szakmai Konferencia idén is megrendezésre kerül szeptember 14-én, ahol a szokásos módon szakmai előadások sora, különleges meghívott vendégek és érdekes témákat felvető kerekasztal beszélgetések teszik az eseményt az év leglátogatottabb és leginkább várt rendezvényévé. A szokásokhoz híven a cégek továbbra is állíthatnak standokat, melyek egy jól működő alternatív lehetőséget kínálnak az előadásokon kívüli bemutatkozásra.

Az elmaradhatatlan eseményünk, – amely a tervezőknek a legnagyobb kihívás és megmérettetés – a LOSZ Év Lakberendezője Pályázat 2023, melyen évről évre egyre több lakberendező vesz részt, akár pályakezdőként, akár a szakmában gyakorlatot szerzett tervezőként.

Az esemény rangját emeli, hogy minden évben szponzorcégekkel együttműködve rendezzük meg a pályázatot, akik értékes nyereményekkel támogatják a versenyzőket. A kiírás időtartama alatt workshoppal, online felülettel segítjük elő a cégek és pályázók gyümölcsöző együttműködését. A cégek számára a rendezvényhez való csatlakozásra márciusban hirdetjük ki a részleteket, a pályázat kiírásának tervezett dátuma pedig augusztus 15. lesz. Idén is nagyszámú pályázatra számítunk; várjuk minden kedves kolléga jelentkezését, aki szeretné munkáit, ötleteit megosztani a szakmával.

Bízunk benne, hogy az új rendezvényeink felkeltették az érdeklődést, és minden tagunk megtalálja azt az eseményt, amely leginkább megfelelő a szakmai fejlődésre, bemutatkozásra vagy egyszerűen csak a hasznos közös időtöltésre!

 

Lakberendezők Országos Szövetsége


Megújuló LOSZ programok 2023-ban