Dutch Home budaörsi bemutatóterem megnyitó

Dutch Home budaörsi bemutatóterem megnyitó

Meghívó

 

Kedves Lakberendezők!

 

Örömmel értesítünk, hogy egy új mérföldkőhöz érkeztünk a Dutch Home életében! Megnyitottuk új Design Stúdiónkat Budaörsön, a Kinizsi u. 18. alatt.

Szeretettel várunk szeptember 23.-án 11-18 óráig, hogy ünnepélyes keretek között vendégül láthassunk, és bemutathassuk újdonságainkat!
Különleges falatokkal és koktélbárral is várunk, és a kellemes hangulatról is gondoskodunk!

A tágas, 1200 nm-es, kétszintes bemutatóteremben immár reprezentatív módon tudjuk bemutatni az általunk képviselt holland lakberendezési márkákat. Az alsó szinten rendeztük be a felső-közép kategóriás bútor márka enteriőröket, úgymint a Zuiver, De Eekhoorn, Dutch Interior, Pols Potten, Flexlux. Megtalálhatók itt továbbá a különleges hangulatvilágítást biztosító Calex izzók, szőnyegek széles választéka, továbbá egyedi holland és olasz home-dekorok, mint például a meghökkentően nem mindennapi és világhírű Seletti. Az emeleti szinten mutatjuk be az exklúzív, felső kategóriás bútor márkákat, úgymint az Eicholtz, a Richmond és Franco Ferri. Mindkét szinten gyönyörű tapéták széles választéka díszíti a falakat. Az emeleten megnyitottuk egyedi tervezésű, olasz Atra konyhánk és kávézónk.

Új központunk megnyitása alkalmából a tanácsadásunkon túl teljes tervezést és látványtervezést is ajándékba adunk!

A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött, ezért kérjük visszajelzésed, számíthatunk-e a részvételedre, melyet a natalia.molnar@dutchhome.hu küldj vissza.
Hozd magaddal névjegykártyádat, mert értékes ajándékokat fogunk kisorsolni!

 

Szeretettel várunk!

A Dutch Home design stúdió csapata