Tervezők Hónapja a Rákosy Glassnál

Tervezők Hónapja a Rákosy Glassnál

Kedves Tervező!

 

Március a Tervezők Hónapja a Rákosy Glassnál. A Tervezők Hónapja arról szól, hogy szívesen látunk egy exkluzív beszélgetésre minden építészt, belsőépítészt, lakberendezőt vagy más tervezőt, aki üveggel dolgozik, vagy a jövőben üveget szeretne használni a projektjeihez. A Tervezők Hónapjának különlegessége, hogy minden tervezővel külön-külön ülünk le beszélgetni.Rákosy Glass

Most csak a Te kérdéseit válaszoljuk meg!

Hiszünk a jól szervezett találkozók erejében, mert tudjuk, hogy sikeresebb üzleti megbeszélésekhez vezetnek. A Tervezők Hónapja keretében személyre szabott tanácsokat kaphatsz, nyugodtan kérdezhetsz, akár az új, akár a régebbi technológiákról, a gyártási lehetőségekről, árakról. A hozzánk ellátogató tervezőknek ráadásul extra ajánlatokkal is készülünk!

Azt szeretnénk, ha tervező partnereink pontosan tudnák, miben számíthatnak ránk, legyenek naprakészek a legújabb technológiák és az iparági hírek terén, és bátran használják a talán újnak tűnő, de már bizonyított innovációinkat, amilyen a HELIO Heating fűtő üveg vagy a LUMINARI Glass design üvegek.

Időpont: 2024. március 01. – 2024. március 29.
Helyszín: Rákosy Glass Bemutatóterem és Feldolgozóüzem – 1103 Budapest, Noszlopy utca 3-5.

Várunk Téged is egy exkluzív beszélgetésre!

További részletek és regisztráció itt: