A RENDEZVÉNY ELMARAD!

 

www.share-architects.com 2016 május
 

GIS Expo-konferencia, 2016 május 23, Budapest

 

Sofitel Chain Bridge Hotelben

 

GIS Nemzetközi belsőépítészeti és lakberendezési Expo-
konferencia Budapesten – a tökéletes hely az építészeti és belsőépítészeti közösséggel való megismerkedésre

 

A “GIS 2016 Budapest” egy egynapos rendezvény, amely egy fedél alá hoz építészeket, belsőépítészeket, világítás tervezőket és kivitelezőket egyaránt, egy konferencia keretén belül, szakmabelieknek szánt plenáris és a tematikus ülések, workshop-ok és mesterkurzusok révén.

 

A GIS 2016-ra április 26-án kerül sor, a budapesti Sofitel Chain Bridge Hotelben, kiemelt figyelmet szentelve azon épületek tervezésének, amelyek új elgondolást eredményeznek társadalmi, kulturális, tanulási és munkakörnyezetekben.

 

Az esemény fő témái “Transzparencia a belsőépítészet terén; “Tűzbiztonság középületekben”; “Szín és megvilágítás a lakberendezésben”.

 

A GIS része egy nemzetközi expo-konferencia sorozatnak, mely Budapesten, Varsóban és Bukarestben kerül megszervezésre, az ABplus Events által, a Magyar Építész Kamarával, a Román Építész Kamarával és a Lengyel Építész Kamarával való közreműködésben.

 

 
Nini Andrade SILVA, Különleges meghívott   Regisztráció

A díszvendég, Nini Andrade SILVA(Portugáliából), jelen pillanatban az egyik legdíjazottabb és nagy elismerésnek örvendő nemzetközi tervező. “Én nem követem a trendeket, én igyekszem megalkotni őket” a mottója. A Nini Andrade Silva Atelier jellegzetes design konceptusa hotelekben, irodákban, vendéglőkben és előkelő ügyfelek számára megalkotott egy új stílust: a “ninimalizmust”.

 

Mivel az esemény elősegíti az építészek és belsőépítészek folyamatos oktatását és képzését, a Magyar Építész Kamara tagjainak részvétele a GIS 2016-on ingyenes, a költségeket a rendező állja. Akkreditáció: MÉK: 3 pont (2016/ 55). Az építészek és belsőépítészek online regisztrálhatnak a következő oldalon.

 
„A Belsőépítészek Jövője’   “Egy ötlet megvilágítása” mesterkurzust

ANJA DIRKS Építész, A Belsőépítészek Európai Tanácsának Elnöke, ECIA, Hollandia, építész és belsőépítész, a hollandiai INZIGHT Architecture, tulajdonosa, bemutatja „A Belsőépítészek Jövője’ projektet.

 

Colin BALL, BDP, UK, a DP-Building Design Partnership Ltd Világítási Igazgatója, az Egyesült Királyságbeli Londonban, megtartja az “Egy ötlet megvilágítása” mesterkurzust.

 
Előadók   “Hypothesis által tervezett Vivárium étteremet”

A „GIS 2016 Budapest” mind a 26 meghívottja, a szakma legtalálékonyabb, multidiszciplináris elméje, számos elismeréssel rendelkező szakember 10 különböző országból: Magyarország, Hollandia, Románia, Ausztria, Egyesült Királyság, Thaiföld, Spanyolország, Lengyelország, Izrael, Dánia.

 

PRUITSATORN SAKULTHAI, Hypothesis Design Ügynökség, Thaiföld, bemutatja a “Hypothesis által tervezett Vivárium étteremet”. Díjak: 2015 Inside World Festival Of Interiors – A bárok és éttermek kategória nyertese.

Szervezők
Fő Partner
Fő Mediapartner