A Design Hét Budapest 2015 széles programkínálatát több Miele program is színesíti:

 

Miele_ElysianA divattervezés kulisszatitkai

 

Dátum: 2015. szeptember 28., 17:00
Helyszín: Miele Bemutatóterem, 1022 Budapest, Alsó Törökvész út 2.
Belépődíj: 3990 Ft
Regisztráció: www.miele.hu/designhet2015/#elysian

 

Kicsoda valójában Bódis Boglárka és hány szállal kötődik a ruhákhoz és a különleges anyagokhoz? Mit jelent az Elysian szó, és milyen üzenetet hordoz az Elysian ruhamárka? Bódis Boglárka 2012-ben alapította meg női ruhamárkáját. Az Elysian szó összetett jelentést hordoz: szépség, tökéletesség, békesség. E szó kifejezi azokat az alapértékeket, melyeket a tervező márkájával közvetíteni szeretne.

 

„Az Elysian ruhakompozíciók esetében mindig nagyon fontos az anyagválasztás. Szeretek légies, nőies, finom anyagokkal dolgozni – ilyen például a selyem is –, ugyanakkor tudom azt is, hogy a különleges és érzékeny textíliák különleges ápolást igényelnek. – mondja a tervező.

 

Hogy született meg a szeretemaruham.hu? Milyen közös értékek kötik össze a két márkát? Ez az este nemcsak a ruhákról és azok ápolásáról szól majd, hanem azok tervezéséről, készítéséről is megtudunk titkokat.

 

***

 

Cipőfalatok by REKAVAGO

 

Dátum: 2015. szeptember 30., 17:00Miele_rekavago
Helyszín: Miele Bemutatóterem, 1022 Budapest, Alsó Törökvész út 2.
Belépődíj: 3990 Ft
Regisztráció: www.miele.hu/designhet2015/#cipofalatok

 

Ugyanazt a cipőt hogyan látja a vásárló, a tervező és a gyártó? Mik azok a vásárlóknak „láthatatlan” dolgok, amik biztosítják a cipő minőségét, szépségét. Együtt megnézzük „belülről” a cipőt, ahogyan még senki sem látta. És emellett Vágó Réka mesél a tervezésről, és arról, hogyan dolgozik: milyen módszerrel, milyen anyagokkal, és mi inspirálja őt?