LOSZ Év Lakberendezője 2022 pályázat

LOSZ Év Lakberendezője 2022 pályázat

Elindult a közönségszavazás!

A közönségszavazás indul: 2022. november 18-án, 09:00
A közönségszavazás zárul: 2022. november 30-án, 16:00

AMIT A KÖZÖNSÉGSZAVAZÁSRÓL TUDNI KELL:

  1. Mind a három kategóriában legalább 1-1 pályaműre szavazni kell, hogy a szavazatok érvényesek legyenek.
  2. A pályaművek a listában mindig más, véletlenszerű sorrendben jelennek meg.
  3. Szavazni emailben igényelt személyes szavazó kód megadásával lehet.
  4. Egy szavazó kóddal egy pályaműre csak egyszer lehet szavazni.
  5. Szavazni csak a zsűri által Shortlist-be kiválasztott pályaművekre lehet.


 

Lezárult a LOSZ Év Lakberendezője pályázat!

 

A pályázat benyújtásának határideje 2022 november 2.-án lejárt, megtörtént a beadott munkák formai ellenőrzése és a pályázatokat átadtuk a Szakmai zsűrinek pontozásra. A pontszámok összesítése alapján a legjobb, legkiemelkedőbb pályázatok bejutnak a shortlistbe, ők vesznek majd részt a közönségszavazásban. November 17.-én a zsűritagok személyesen is találkoznak, hogy a shortlistbe jutottak közül kiválasszák minden kategória legjobbját.

A szakmai döntést követően november 18-án 8:00-kor indul a közönségszavazás. A közönségszavazással egyidőben zajlik a szponzor cégek által a különdíjazottak kiválasztása is.

A közönségszavazás november 30-án 16:00-kor zárul, majd december 1-én az ünnepélyes díjátadó keretében kihirdetjük a nyerteseket.


Kedves Tervezők!

Megújult formában meghirdetjük a 2022-es “LOSZ Év Lakberendezője” pályázatot!

 

A Lakberendezők Országos Szövetsége 18. alkalommal hirdeti meg az Év Lakberendezője pályázatot, amely a szakma legrangosabb hazai megmérettetése. A korábbi évek tapasztalatai, a szakmai zsűri, a pályázók és támogató cégek visszajelzései alapján az idei évben minden eddiginél több újítással találkozhatnak a résztvevők.

2022-ben a RAVAK szakmai főtámogatásával a hangsúly a fürdőszobákon van!

Idén a Pályakezdő kategóriában a megadott alaprajz alapján egy kétszintes családi ház tereit kell berendezni a pályázati feladatkiírás és családmodell szerint. A tervezés során figyelembe kell venni a tulajdonosok kortárs művészetek iránti szenvedélyét és ki kell alakítani egy privát szférától jól elkülönülő fotóstúdiót is.

Újdonság, hogy a szakmát gyakorló tervezők egy (vagy kettő!) már megvalósult munkájukkal jelentkezhetnek. Az Év Lakberendezője címért idén két kategóriában is lehet versenyezni:
az Otthon kategóriában megvalósult LAKÁSOKKAL lehet pályázni,
míg a Projekt kategóriában a NEM LAKÁS célú megvalósult munkákat várjuk (pl. iroda, kiadásra szánt lakás, szálláshely, étterem, üzlet stb.)

Számos partnercég idén is izgalmas nyereményekkel támogatja a pályázatot. Újdonságként networking workshopokat szervezünk, hogy a tervezők és a felajánló cégek kapcsolattartói gyümölcsöző együttműködést alakíthassanak ki. A résztvevők és szponzorok részére zárt facebook csoportot hozunk létre, ahol a pályázók választ kaphatnak a tervezés során felmerülő kérdéseikre.

Idén a Zsűritagok pontozása alapján felállított sorrend szerinti legjobb pályázatok bekerülnek a “Shortlistbe” és ezek a pályázatok vehetnek részt a Közönségszavazáson.

Létrehoztuk a Szponzori különdíjat, ahol a támogató cégek a 3 kategóriából együttvéve választják ki az általuk legjobbnak ítélt pályaművet és díjazzák alkotóját.

A pályázat leadási határideje: 2022. november 2. 16.00 óra, a díjátadó előreláthatóan december 1.-én lesz.

 

Hírekért, információkért figyeld pályázati oldalunkat!